N8 den Galaxy S e geçicem yardımlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
N8 den Galaxy S e geçicem yardımlarınızı bekliyorum
Faturalı N8 i verip galaxy S pasaport kayıtlı alacam acaba telin kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım bide versiyon yüklerken herhangi bir sorun yaşarmıyım sim kilitlenmesi falan

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Sorun Yaşıcağını Sanmıyorum İşi Bilen Bir Telefoncu İşi Çözer..

mzx2k9

mzx2k9

Üye
Faturalı N8 i verip galaxy S pasaport kayıtlı alacam acaba telin kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım bide versiyon yüklerken herhangi bir sorun yaşarmıyım sim kilitlenmesi falan
kardeşim ben dediğini yeni yaptım.galaxy s cok daha ustun bir telefon oyun ve uygulama bakımındanda üstün.ben cok memnunum.tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: kolera87

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sende pasaport kayıtlımı aldın bu kayıt işlerinden pek anlamadığım için hani telefon harika ama versiyon güncellerken sim kilitlenme durumu olurmu hani android 2.1 de flash yok ya 2.2 ye geçmem gerekecek bide yıllardır symbian kullanıyorum artık değişiklik zamanı geldi htc desire hd de düşündüm ama şarzı az gittiği için yarın galaxy s alıcam bide hani telefonda ilk dikkat etmem gereken nedir orjinalmi diye tabi duruşu bile yeter fakir görünüyosa çin malıdır ama sakata gelmemek için tavsiyelerinizi bekliyorum hocam şimdiden teşekkürler...

berkcombil

Üye
google'a imei sorgulama yaz ve çıkan ilk sonuçtan almak istediğin cihazın imei numarasını sorgula(google sonuçlarında çıkan ilk sonuç devletin resmi sitesidir)Buradaki bilgilere bak.Eğer elindeki telefonla sitedeki bilgiler tutmazsa ona göre kararını ver.Eğer telefon fabrika çıkışlı sim kilitsizse birşey olmaz.Gerisini bilmiyorum.

----------Eklendi @ 18:48:04 ---------- Yazıldı @ 18:44:42 ----------

arkadaşım sende pasaport kayıtlımı aldın bu kayıt işlerinden pek anlamadığım için hani telefon harika ama versiyon güncellerken sim kilitlenme durumu olurmu hani android 2.1 de flash yok ya 2.2 ye geçmem gerekecek bide yıllardır symbian kullanıyorum artık değişiklik zamanı geldi htc desire hd de düşündüm ama şarzı az gittiği için yarın galaxy s alıcam bide hani telefonda ilk dikkat etmem gereken nedir orjinalmi diye tabi duruşu bile yeter fakir görünüyosa çin malıdır ama sakata gelmemek için tavsiyelerinizi bekliyorum hocam şimdiden teşekkürler...
Önce bir teknoloji markete git(Çin çakması ürün satmadığına emin olduğun bir yerde olabilir),bir kere Galaxy S'i gör.Ondan sonra çakma Galaxy S'e rastlarsan eline bile almadan anlayacaksın emin ol.Bu arada Android biraz daha karmaşık bir sistemdir,ama uğraşmaya meraklıysan çok keyif alacağından eminim.

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
teli aldım imei sorguladım sgh e250 olarak ithalat yoluyla kayıtlı çıktı telefon canavar

hoss

hoss

Üye
hayirli olsun arkadasim iyi tercih yapmissin

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için valla bilgisayar gibi telefon herkese tavsiye ederim

calis84

calis84

Üye
Cok dogru bir karar vermissin. Bende bundan önce Nokia N8 aldim ve umdugumu bulamayinca sattim. Galaxy S her yönüyle üstün bir telefon.
Ben simdi Galaxy S2 icin ön siparis verdim, piyasaya sunulmasini bekliyorum. Umarim beklentileri karsilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt