N8 de klasörler hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
N8 de klasörler hakkında
arkadaşlar kusura bakmayın aradım bu formda ama ya ben bulamadım yada yok bu N8 yeni açtıgımız klasorlerin şeklini degiştirebilecegimiz bir yol varmıdır. mesala ben oyunları bir klasorde topladım kısa yollardanda bu klasoru ana ekrana attım ama ne klasorun altında dosyanın ismini yazabilcegim bir yer buldum nede klasorun simgesini degiştirebilecegim bir yer buldum bana yardımcı olabilirseniz sagolun şimdiden tum mesaj yazan arkadaşlara teşekkur ederim.

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Aynı sıkıntıyı ben de duyuyorum. Klasörleri kısayol olarak ev ekranına aldım fakat ne isim var ne de farklı klasör rengi, şekli seçebiliyoruz. Hangisi oyun klasörüydü hangisi program klasörüydü karıştırıyorum çoğu zaman. Çözüm hakkında fikri olan var mı göreceğiz.

bentekim42

Üye
    Konu Sahibi
galiba bu konuda kimsenin bilgisi yok veya kimse bizim yaptıgımızı deneyipte sorun yaşamamış

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bende öle bişey arıyordum ama en sonunda en çok oynadığım 4 oyunu koydum klasör yerine bence böyle yap

melgklay

melgklay

Üye
Valla arkadaşlar bende oyun çok fazla olduğu için ev ekranlarından birini oyunla doldurdum.. Böyle bir isteğim hiç olmadı açıkçası.. Ama klasör şekli degistirilemiyor onu biliyorum

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ya menüye girip açması çokmu zor geliyor :S

predois

Üye
Yeni oluşturduğum klasörü silemiyorum nasıl silebilirim.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
menü ye girip düzenle de sonra o klasörün içini boşalttıktan sonra üzerine basılı tut ve sil de bukadar

ceylan2727

Üye
arkadaşlar hafızadaki klasörleri nasıl şifreleyebilirim bilgisi olan varmı bilen varsa yardım lütfen

romantik

romantik

Üye
x plore ile şifreleyebilirsiniz her istediğiniz bilgiyi nasılmı proyu açın gizlemek istediğiniz şeyin üzerine gelin sonra menü, dosya, özellikler deyince gizli salt okunur ve sistem yazar gizliyi işaretle sonrada menü ayarlar dan gizli dosyaları gösteri işaretli ise kaldır bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt