.S.W.A.T.
Üye
-
Konu Sahibi
-
N8 mi nokia mı bir daha tövbe beş para etmez bu telefon...nokia artık bıraksın bu işi....
android işletim sistemine sahip telefon al bırakın su nokıa yı artık ya...ızleyemezsın tabı adamlar kamera koyup suruyo pıyasaya 2 saate acılmıo sıte yavas abı ısletım sıstemı..10.1 flash destegı bıle yok daha ne dıyım ya hala nokıa alanlara...paramıza yazık bende cok aldım..
arkadaşım ben öyle yapıyorum ama sadece haber kaynağındaki videları izleyebiliyorsun bağlantılar sekmesindeki olanları değil...ben BAĞLANTILAR kısmını nasıl izleyebilirim peki ?????dostum mobil facebook a girince en aşağı orda dokunmatik site yazıyor oraya gir daha sonra dokunmatik siteninde en aşağısına in tüm site yazıyor oraya basarsan normal siteye girer sonra istediğin videoyu izlersin
ben bu işlerin hepsinden anlarım arkadaşım bazıları defter kitapla okula giderken biz nette burda reklamı olmasın diye yazmıyorum CO-ADMİNLİK yapıyorduk cep telefonu olsun idoforum frmtr olsun bu işlerle uğraşıyoprduk cezaevi v.s derken bu işlerden koptuk..burda sorumuza bir cevap aramak için başlık açtık...yanıt bulamadık....takii son sayfaya kadar...ben aldım N8 denen mereti menun değilim sonuçta burası paylaşım merkezi illa prog..video..mp3 olacak diye bişi yok...fikrimi beyan ettim bunda kırıcı söz söylemey gerek yok diye düşünüyorum eğer NOKİA avukatıysan buna saygım sonsuz...Nokia dunya devi bir sirket ve marka, milyonlarca insan o tekneden ekmek yiyor.
Uretim, pazarlama, dagitim, servis, yan hizmetler vs. butun bu surecler birbirine gobekten bagli ve bir anda bu isi birakmak istesen bile birakamazsin. Zaten bu tur isleri bir anda birakmak istediklerinde birakabilecek durumda olsalar devletler bu tur sirketler batmasin diye milyarlarca dolar destek vermezler kriz donemlerinde...
Ama sen bos ve bu islerin kenarindan kosesinden gecmemis bir arkadasa benziyorsun yazdiklarindan o cikiyor, sen birakabilirsin bu isi, hemen burak bu isi gercekten... Sen de kurtul, Nokia'da kurtulsun.
N8 mi nokia mı bir daha tövbe beş para etmez bu telefon...nokia artık bıraksın bu işi....
siz telefona göremi insanları yagılıyorsunuz????? ben beğenmiyorum burada fikrimi bağıra bağıra söylüyorum almayın diye.....bu benim özgürlüğüm....bana görfe çirkin sana göre güzeldir ben buna bakıp sana körsün diyemem....bence sen bırak artık bu nokia yın8 i beğenmeyen adamdan ne beklicen
İ-Z-L-E-Y-E-M-İ-Y-O-R-U-M izyelebilsem buraya yazarım....BEN BEĞENMEDİM...fikrimi beyan ediyorum...yardım istedim başlığa bakarsanız...olmuyor....facebooktaki bağlantılar öğesine her tıkladığımda dokunmatik ekran çıkıyor...videoyu kayıt edip izliyorum...tüm site dediğimde haber kaynağı çıkıyor...1 gün önceki bağlantılar...onun için ben bu telefonu tavsiye etmiyorum....herkez izliyor bir senmi izleyemiyorsun daha telefonu kullanmayı bilmiyorsun tabi buda benim fikrim bağıra bağıra söylüyorum !
bu takma isimdeki bir kullanicinin ipi ile kuyuya inecek kac kisi vardir ki...
kendisi bulamamis daha, baskalarina dagitiyor aklinca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?