N8 de arayan ismini erkek söylesin

Sponsorlu Bağlantılar

acati

acati

Üye
    Konu Sahibi
N8 de arayan ismini erkek söylesin
N8 erkek sesi
N8 de arayan ismini erkek söylesin istiyoruz.
Bayan sesini değiştirmenin bir yolu var mı?:bilmm

Trackmania

Trackmania

Üye
Yoktur heralde :hmmm ses komutlarına gir orda bir göz gezdir isdersen belki bulabilirsin :)

zoniengi

zoniengi

Üye
=) cok enteresan ben o özelligi açamadım insan bazen kitlenip kalıo cok basit bir şeyi bile bulamıyoruz
anlicaan bayan sölesinde erkeği eksik kalsın =)
kısa bi menü tarifi yapar mısınız bana nerden açıoduk bu isim söyleme özelligini... ?

BOZ_1903

Üye
ayarlar> tercihler> istediğin tercih> arayanın ismini sole

aagkn

aagkn

Üye
ilginç bi şikayet olmuş ama bildiğim kadarıyla değiştirilmez :)

acati

acati

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bi şikayet olmuş ama bildiğim kadarıyla değiştirilmez :)

Garmin'i bile değiştiriyorlar. Bu nasıl olmaz? Mümkündür ama henüz belki bu işle uğraşan olmamıştr.

zelimhan

Üye
Garmin'i bile değiştiriyorlar. Bu nasıl olmaz? Mümkündür ama henüz belki bu işle uğraşan olmamıştr.

arkadaşlar bu çok basit.oviden ses indirip yükleyin.ayarlar>telefon>konuşma>seçenekler>dilleri indir.

uribaju

uribaju

Üye
aylin yerine muhittin seslendirmesi var :ehe şaka biryana oviden ses indirilip değiştiriliyor galiba.Yani ovi mapsta kendi sesini koyabiliyorsan bunda da olması lazım:hmmm

acati

acati

Üye
    Konu Sahibi
Ovi'de türkçe hiçbir erkek sesi yok. Hep aylin var diğer modeller için de.... Halbuki birçok dilde hem erkek hem bayan seslendirme var... Tembel nokia.com.tr..

ayhan124

Üye
harita navigasyon kadın sesı..diger komutlar erkek sesı.ki ayarlarda erkek sesi tercihi yok.sadece aylin var..bu iş nasıl oluyor..bende hep aylın konuşsun istiyorum...

slant1111

slant1111

Üye
insan yapımı bir seyde imkansz falan diye bse yoktur :)

full force

full force

Üye
uygulama yöneticisinden aylin i sil arayanın ismini söylemeyi aç artık erkek söyler

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
acati

acati

Üye
    Konu Sahibi
uygulama yöneticisinden aylin i sil arayanın ismini söylemeyi aç artık erkek söyler

Aylin i sildiğimizde ERkek değil bilgisayarda üretilen iğrenç ses konuşuyor??? Onu mu kasdettin???

downsoon

Üye
Arkadaşlar yok mu çözen, ben de arayanın ismini aylin söylesin istiyorum bi ayarlayamadım ya :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aylin hanım mesajları okuyor dediğini yapamaz

selahi20

Üye
aylini bırakın beyler o herkese iş atıyor :)

esatgelmedi

Üye
benim n8 refresh yüklü telefon dilini otomatik yapınca aylin söylüyor arayanı. türkçe yapınca erkek söylüyor bir deneyin isterseniz

Kayahan14

Kayahan14

Üye
aylinin çekeceği var

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
aylini merak ettim:)

Üst Alt