N8 de altyazılı film izlemek .. (NoProgram-Alıntı değil)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
N8 de altyazılı film izlemek .. (NoProgram-Alıntı değil)
merhaba arkadaşlar..

N8 i kötüleyen çığ gibi bi kitle olsada uzun yolculuklarda kaliteli videolar ve altyazı seçenekleriyle kendinizi pc karşısında hissettirebilir.

Yapmanız gereken tek şey: filminizi telefona atmadan önce pc de bir klosör içine atıp altyazıyıda onun yanına atmak ( tr , eng .. vs) . film ve altyazının isimlerini aynı yaptıktan sonra olusturduğunuz klosörü telefonunuza atın . hepsi bu kadar. :oke:

--- Kötü Nokia yoktur. Nokia yı kullanmayı bilmeyen kötüleyen insan vardır.---

• Beğen
Tepkiler: erdianobjk, ozggurr, BL@DE02 ve 1 kişi daha

FastBreaker

FastBreaker

Üye
çok sagol kardeşim ben biraz araştırmıştım program felan gerekiyor sanıyordum böyle daha kolaymış :)

catdog136

catdog136

Üye
iyimiş, eve gidince c7de de deneyip sonucu söyleyeceğim..

_ardaa

_ardaa

Üye
açıkçası ben N8'in film konusunda bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum, birçok formatı tanıyor, divx, xvid, mp4, mp4(h264) flv(bazen takılmalar olsada oynatmadığı flv video yok), mkv, 3gp vs.. üstelik arkadaşın dediği gibi altyazılı film izlemek için ekstra programa da ihtiyaç duymuyor.

djlkr

djlkr

Üye
Gerçekten Kötü Nokia Yok.Nokia'yı Kullanmayı Bilmeden Kötüleyen İnsanlar Var.
Ben X300 s40 Telefonda Her Türlü Formatta Filmi Bilgisayarda Kodlayarak Altyazılı,Dublajlı İzleyebiliyorum. :oke:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
--- Kötü Nokia yoktur. Nokia yı kullanmayı bilmeyen kötüleyen insan vardır.---[/QUOTE]
:oke:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
:d::d::kop:

catdog136

catdog136

Üye
evet çalışıyor ancak altyazıda türkçe karakter sorunu yaşıyorum.. Ama sanırım altyazının bozukluğundan kaynaklanıyor o da..

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar altyazılardaki tr karakter bozukluğu altyazıdan kaynaklanıyor . bazı altyazılarda sorun yok ben şuana dek onlarca yabancı filmi böyle izledim. sizde fark etceksiniz telefonla alakalı bir sorun değil :oke:

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
:oke::oke::oke:

karasahinemre

Üye
bu konuyu ben açmıştım daha önce neyse altyazıda karakter sorunu yaşayan arkadaşlar .srt uzantılı dosyayı not defteri ile açın farklı kaydet ten kaynak olarak unicode seçin kaydedin öyle atın telefona sorununuz düzelecektir

• Beğen
Tepkiler: thesanches
zavcu

zavcu

Üye
merhaba arkadaşlar..

N8 i kötüleyen çığ gibi bi kitle olsada uzun yolculuklarda kaliteli videolar ve altyazı seçenekleriyle kendinizi pc karşısında hissettirebilir.

Yapmanız gereken tek şey: filminizi telefona atmadan önce pc de bir klosör içine atıp altyazıyıda onun yanına atmak ( tr , eng .. vs) . film ve altyazının isimlerini aynı yaptıktan sonra olusturduğunuz klosörü telefonunuza atın . hepsi bu kadar. :oke:

--- Kötü Nokia yoktur. Nokia yı kullanmayı bilmeyen kötüleyen insan vardır.---
ben denedim fakat olmadı dediğiniz gibi avi ile srt adlarıda aynı fakat telefonda göstermiyor alt yazıyı :allalla:

_ardaa

_ardaa

Üye
ben denedim fakat olmadı dediğiniz gibi avi ile srt adlarıda aynı fakat telefonda göstermiyor alt yazıyı :allalla:

cihazın versiyonu kaç, 1.0 ise video güncellemesi yapılmamıştır, 1.2ye yükselt olur.

thesanches

thesanches

Üye
Harika bir telefon tek eksiğimiz çok hızlı bir web browser kendi browser'ı iyi flash desteğide etkileyici fakat çok kasıyor ve sanırım bir eksiğimizde herkezin dile getirdiği symbian için face book poker uygulaması, Bu arada paylaşım için teşekkürler ve kodlama için bizleri aydınlatan karaşahinemre nickli arkadaşımızada sonsuz teşekkürler...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt