N8 çöktü yardıım açılmıyor...!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
N8 çöktü yardıım açılmıyor...!!
Merhaba Arkadaşlar...

Telefonumda pr1.2 yazılımı yüklü iken phonebox ile pr1.1 yazılımına geri dönerken telefon kapandı şuanda açılmıyor ne yapabilirim ?

Telefon açılmadığı için pc ye bağlayamıyorum...:allalla:

serhat_002

serhat_002

Üye
bence hemen bi telefoncuya götür... hiç uğraşma 10-15 tlye halledersin... ve eski yazılıma dönmek ii değil keşke yapmasaydın....

ЯReiS

ЯReiS

Üye
ust surumden alt surume donulmedigini biliyorum bu mumkun degil..ayni n96 da yasadim olmadi hep hata verdi yuklenmedi siz nasil yuklediniz ki?..telefonu baglayin pc ye phoenixi acin baglanti ayarlarindan usb yi secmeyin..flashing den 1.2 surumunu gosterin ama orda kucuk bir kutucuk olacak DEAD USB diye o kutuyu isaretleyin..ve ve flashlayin duzelecek 100%..eger isterseniz dead usb flash atma diye arayin..resimli anlatimlarda bulabilirsiniz..kolay gelsin

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
eski sürüme nasıl dönülüyor ki ?

Uruloki

Uruloki

Üye
orçunu bulun flashcıdır kendisi o çözer büyük ihtimal

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
herşeye flaş :D

ЯReiS

ЯReiS

Üye
eski surume donulmez..sadece serviste olabilir o da ozel bir aparatla flashliyolarmis ben sordum oyle dediler..gormedim..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen arkadaşlar tsk ama yapamadım

zaferozkan

zaferozkan

Üye
ölü flash atman lazım benimde aynısı oldu forumu arat ben kendim hallettim şimdi canavar gibi n8 im

eRdaL.

eRdaL.

Üye
    Konu Sahibi
ölü flash hiç yapmadım o yüzden bilgim yoktu dün yapamadım şimdi biraz daha bilgi sahibi oldum akşam tekrar deneyeceğim

SilentOne

SilentOne

Üye
box ile eski versiyona dönülüyo diebiliyom bnde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt