n8 çoklu müzik silici program

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
n8 çoklu müzik silici program
arkadaşlar müziklerim 2 şer tane çoğalmış :) çoklu silmek istiyorum çoklu müzik silici varmı program

ewacash

Üye
işaretleyip sil 10 dkni almaz :D

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım işaretle çoklu sil yok onun için diyorum program varsa iyi olur

- - - Eklendi - - -

yoksa bende biliyorum öyle yapmasını :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Xplore ile işaretle

Anil-D

Anil-D

Üye
güzel fikir

kemiksesi

kemiksesi

Üye
xplore çok kötü Tavsiyem file plus :-)

bayon

Üye
bilgisayar için böyle bir program var klon dosyaları gösteriyor eşlerini silebiliyorsun. Telefonu depolama olarak bağlayıp tarata bilirsin

Anil-D

Anil-D

Üye
xplore guzel

manolyam63

manolyam63

Üye
Bence de

MaxipmaN

Üye
x plore candır ya

smh60

smh60

Üye
x plore kötümü :blink:

fatih54102

fatih54102

Üye

çok mu kötü xplore en iyi dosya yönetici dir
xplore s60v3 için tasarlanmış dokunmatik arayüzü berbat olan bir yöneticidir. İşlevseldir fakat dokunmatik için uygun değildir, hele işaretle yapmak işkence gibi.

smh60

smh60

Üye
xplore s60v3 için tasarlanmış dokunmatik arayüzü berbat olan bir yöneticidir. İşlevseldir fakat dokunmatik için uygun değildir, hele işaretle yapmak işkence gibi.

Bence hiçte zor değil

asigsasi

asigsasi

Üye

şu ana kadar ne dokunmatiğinde sorun yaşadım ne işlevselliğinde sorun yaşadım ve hiçbir özelliği için de sıkıntı çekmedim ve yüzde 90 da sıkıntı çeken olmamıştır.

- - - Eklendi - - -

s60 v3 için tasarlanmış fakat s^3 için de geliştirilmiş ve artık tam sürümü yayınlanmıştır.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben x ploreri gozum kapalı kullanırım ne dıyon sen :d:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
xplore çok iyi yav :D

fatih54102

fatih54102

Üye

şu ana kadar ne dokunmatiğinde sorun yaşadım ne işlevselliğinde sorun yaşadım ve hiçbir özelliği için de sıkıntı çekmedim ve yüzde 90 da sıkıntı çeken olmamıştır.

- - - Eklendi - - -

s60 v3 için tasarlanmış fakat s^3 için de geliştirilmiş ve artık tam sürümü yayınlanmıştır.

Program gayet güzel de s60v3 için yapıldığından tuşlu telefonlar için optimize edilmiştir bu yüzden arayüzde boyutlar küçük bu yüzden elle programı kontrol etmek zor oluyor.
hatta adamlar bunu direk s60v5 e port ettikleri için arayüzde hiçbir değişiklik yapmadılar. Ama android sürümüne bakarsan dokunmatik için çok iyi olduğu görülebilir:

asigsasi

asigsasi

Üye
birazda telefonun dokunmatik hassasiyeti önemli bu konuda , şimdiye kadar işlevsel bir özelliğini kaybetmedi yada senin telefonda sıkıntı olabilir, çünkü hiçbir zaman algılama ma sorunu hiç olmadı

- - - Eklendi - - -

şu da bi gerçek apk uygulaması kadar zaten iyi olamaz.
benim demek istediğim symbian için şu anki hali kullanışlı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt