N8 Çeşitli Karakterler - Harfler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
N8 Çeşitli Karakterler - Harfler
Beyler bayanlar ben birşeyi bulamadım veya yok zaten . 5800 da mesaj yazarken veya bir tercih açarkan isminde çeşitli çeşitli karater kullanabiliyorduk . Birsürü çeşitli harfleri simgeleri vardı . Fakat bunu N8 de bulamadım . Simge ekle var fakat birkaç simge tek var . 5800 daki gib birsürü karakter veya simge yokmu N8 de ?

qwerty klavyede sol alt köşedeki yukarı ok tuşunun yanındaki 1* tuşuna basarsanız birsürü simge çıkıyor.yetmediği zaman aynı yerdeyken yukarı ok tuşuna basmanız durumunda birsürü yeni simge daha çıkar.

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Onu bende biliyorum . 5800 da harflerin şekilli halleri vardı . Bu simgeleri demiyorum . Farklı farklı harfler vardı .

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Bilen bir arkadaş yok mu?

okin

Üye
.......
Bilen bir arkadaş yok mu?
.....arkadsım 5800 el yazısı ile mesaj gonderme destegı oldugundan o dedıgın farklı karakterler var...ancak n8 de de bır suru karakter ve bılgısayarda kı smile ler mevcutttur

bu arada n8 de el yzısı desteqi olsa süper olurdu xD

Omer_07

Üye
Şu anda bu konuyu okuduktan sonra telefonu elime alınca farkettim 1* tuşuna 1-2 sn basılı tutunca değişik karakterlere ulaşabiliyoruz

1* olayını yeni keşfettim teşekkürler

gullit

Üye
K.bakmayında 1* olayı nedir?? *'a basınca değişik karakterler çıkıyorda 1*nedir?

1* tuşuna basılı tutunca değişik karakterler çıkıyor.

kaanka0

Üye
øłðŭ våļľäĥą

----------Eklendi @ 20:22:23 ---------- Yazıldı @ 20:21:29 ----------

d harfi çıkmadı ama

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler
Konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...