Kaynak ? Bu ara Cfw için sizmasi gerekir sizmadan Cfw olmaz .CFW kesin gelecek.
arkadaşım sana yardımcı olayım önce bellede hiçbir eksik yok sesli aramada mevcut ana ekrana sesli komut widgetini ekle daha sonra sesli komut sembolüne bidafa dokun olay biter ok. sizden ricam arkadaşlar önce biraz cihazı tanıyalım yazılımı çözmeye çalışalım sonra eksik diyelim inanın biraz çözerseniz belle adam gibi güncelleme olmuş
bu şekilde bile bir resim çekiyorsun 5-10sn. bekliyorsun o şekilde artık yarım saat bekleriz ben carla marla istemiyorum önce belle yi düzeltsinler bu adamlara ne oldu anlamadım sanki acemi gibiler elop gelmeden önce çıkan güncellemeler eksiksiz çıkardı şimdi telefonda sesli arama sesli uygulama açma özelliği var ayarlardan ayar yapabiliyoruz ama kullanamıyoruz ne saçma bir güncelleme ya allahtan arama yapabiliyoruz birde carla gelirse düşünün artık neyi eksik diye
interneteki flv dosyalarını da açıo sorun yok şimdilik şükür 

ben telefona bi soft format attım birde depoyu biçimlendirip yüklediğim uygulamaları kaldırdım sonra belleyi yükledim şuana kadar sıfır hata (maşallah)interneteki flv dosyalarını da açıo sorun yok şimdilik şükür
![]()
ben telefona bi soft format attım birde depoyu biçimlendirip yüklediğim uygulamaları kaldırdım sonra belleyi yükledim şuana kadar sıfır hata (maşallah)interneteki flv dosyalarını da açıo sorun yok şimdilik şükür
![]()
Yaa bırakın Carlayı felan Belle Belle diyordunuz keyfini çıkarın işteyükleyeli 1 hafta oldu hemen Carla demeye başladılar
![]()
) belle çıkmadan önce nie boyle bişey yoktu yalan dolan bunlar bence