N8 carla test aşaması

Sponsorlu Bağlantılar

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bende nondayı bekliyorum şabani nonda bu güncellemelerle yetinmeyeni anca nonda keser ;)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yazıya bir daha bi bakın bir şey ekledim :D

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
evet bir de sızdırılmış belleyle orjinalin arasında bir fark olmadığını duyduğumda koydu biraz ya nokia işini biliyor ama

pRime.

pRime.

Üye
evet bir de sızdırılmış belleyle orjinalin arasında bir fark olmadığını duyduğumda koydu biraz ya nokia işini biliyor ama

ilk sızdırılmış sürümden baya iyi ama son sızdırılmış sürüm.

SilentOne

SilentOne

Üye
carla gelebilir 1080p zor ya belki n8 ve e7 e gelebilir onların gpu ları hdmı portundan dolayı o.c li

ggokhan08

Üye
şimdi benim merak ettiğim acaba n8de 680mhz işlemci üzerindenmi test edilmiş yoksa overclock yaparakmı test edilmiş carlanın ilk duyuruldugunda 1ghz ve üstü cihazlarda test edilecegi söylenmişti de

----------Eklendi @ 16:00:02 ---------- Yazıldı @ 15:57:25 ----------

insanoğlunun yapısı bu arkadasım elindekiyle yetinmez hep daha fazlasını ve daha iyisini ister

Harbiden öyle ya içim bi hoş oldu gene CARLA :D :D İyi olur aslında 1080p :D:D:D

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar bu tarzda haberlerle nokıa ile akraba oluyoruz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asdemed21
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
1080p bizim cihazlara gelicek olursa sadece n8e gelir diye düşünüyorum. Dünyanın en iyi kameralı telefonu olarak gösteriliyor ve 12mp diğer cihazlara göre bir farkı var. Kesinlikle N8e gelmeli. Ayrıca her modele 1080p gelirse ne anlamı var yeni model çıkartmanın? Göreceğiz artık top nokianın elinde..

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
1080p bizim cihazlara gelicek olursa sadece n8e gelir diye düşünüyorum. Dünyanın en iyi kameralı telefonu olarak gösteriliyor ve 12mp diğer cihazlara göre bir farkı var. Kesinlikle N8e gelmeli. Ayrıca her modele 1080p gelirse ne anlamı var yeni model çıkartmanın? Göreceğiz artık top nokianın elinde..

evet katılıyorum kamera açısından birtek n8 destekliyor ama inş bütün s^3 cihazlara gelir..:good:

Üst Alt