N8 Belleye Geçiş [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ms93

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belleye Geçiş [Yardım]
Merhabalar,
Yaklaşık 3 gündür forumda N8 için belle yamasını okuyorum kendi telefonum orjinal annada güncelleyerek geçtim şimdi sanrım ivo nun en son belle sürümünü yüklemek istiyorum aklımdaki sorun telefnonun haritalar internet navigasyon gibi özellekleri güncelleştirmeleri kullanım dışı kalır mı ve garanti dışı kalm gibi bir durum oluşur mu veya kalıcı sistem hataları oluşur mu ? Saygılarımla..

SuaT6027

Üye
arkadaşım haritalar falan kullanım dışı kalmıyor.. ivonunkini bilmiyorum delight belle kullanıyorum (kurtuluş40) ve gayet memnunum.. güncellemelerdende faydalanıyorsun bildiğim kadarıyla.. çünkü cfw den sonra teli açtığımda ovi güncellemesi geldi.. delight belle tavsiye olunur.. garanti dışı kalma gibi bir durum söz konusu değil.. sistem hatasıda olmaz.. eğer ilk yapışın olacaksa biraz dikkatli ol yeter.. korkulacak hiç birşey yok.. bende ilk kez yaptım ve hiç anlamamda denilebilir.. sağolsun kurtulus40 arkadaşım yardımcı oldu.. özelden mesaj atarsan yardımcı olacağını düşünüyorum

SuaT6027

Üye
dosyaları duzgun değiştirdin mi kardeş? bıryede hata yapmışsın bellıkı..

ms93

Üye
    Konu Sahibi
belle kısımına geçmedim bile daha alman annasını yükledim 25ten geri saydı bıraktım hata verdi telefon kapandı kablosunu çıkardım açmaya çalıştım açılmadı listedeki 9 dosyayı seçipte yükledim

SuaT6027

Üye
normalde sede anna varmıydı?

----------Eklendi @ 23:00:51 ---------- Yazıldı @ 22:58:08 ----------

varmıs pardon.. kardeş annayı ayrı yuklemen gerekmıyor senın.. buradakı resımde refurbıshe tıklamıorsun.. optıonsa tıklayıp dosyaları belle dosyalarıyla degıstırp ondan sonra refurbısh dıyeceksın.. dene bakalım..

ms93

Üye
    Konu Sahibi
vardı telefonu güncelle kısmından yapmıştım annayı

SuaT6027

Üye
üstte yazdığımı denermısın bı.. olmazsa deadphone olmus olabılır.. yardımcı olabılecek bırılerını tanıyorum.. sen belle dosyalarını ındırdın degıl mı arkadasım?

ms93

Üye
    Konu Sahibi
anladım ama ben o önceki işlemide yaptım şuan pc teli görmüyor telefonda açılmıyor.s

ms93

Üye
    Konu Sahibi
cihaz şuan açılmıyor pc okumuyor bende anna olmasına rağmen ben alman annasınıda yükledim sanırım deadphone oldu nasıl işleme dewam edebilirim veya nasıl telefonu kurtarabilirm ?

SuaT6027

Üye
deadphone galıba arkadasım burdan takıp et sana bı abımızı bulmaya calıscam ok? bıraz bekletebılırım..

ms93

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim çok teşekkür ederim çok memnun olurum olmazsa garantiye gideceğim .s ama deadphone sa çözümü var sanrım

SuaT6027

Üye
umarım güzel sonuçlanır ve bellene kavusursun...

ms93

Üye
    Konu Sahibi
umarım kardeşim ama dead phone yapımı konusunda yardımcı olablr msn .s

SuaT6027

Üye
fazla bilgim ok ve kurtulus abıden de ses yok tam bılmıorum yanlıs bırsey yapmnıda ıstemıyorum ama deadphone la alakalı paylasımlar vardı yaa.. baktın mı onlara?

ms93

Üye
    Konu Sahibi
biraz baktım ama pc telfnu okumuyr dead phone yapyrm usb bağlı dğl diolar

SuaT6027

Üye
umarım telefona bişey olmamıştır.. telefonu bağladığında hiç mi tepki vermiyor?

ms93

Üye
    Konu Sahibi
bir okuyor yok oluyor ama 3 saniye görüyor o kadar.s

SuaT6027

Üye
deadphone da bununla alakalı bısey vardı ama bulamıyorum yaaa.. okuduguma emınım ama bulamıyorum şuan lazım oldu ya..

----------Eklendi @ 00:23:25 ---------- Yazıldı @ 00:15:44 ----------

kardeş telefonu pc ye baglayıp acma phonexı acınca telefonun acma tusuna uzun basarmısın bı gorecek mı telefonu? haber beklıorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...