N8 belle RM-596_111.030.0607_03.01_Euro_3_79

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N8 belle RM-596_111.030.0607_03.01_Euro_3_79
Arkadaslar sizlere iyi haberler..

Yeni sizdirma belle turkce ve herseyiyle calisiyor.
Evet arkadaslarim ve maxicep formu uyeleri,
Yeni sizdirilan N8 belle RM-596_111.030.0607_03.01_Euro_3_79 butun ugrarasilarim ve uykusuz
gecen geceler sonucu euro2 dili olan turkceye ve hollandaca uyarladim ve sizlerle paylasiyorum.

web tarayici turkce sorunu duzeltildi.
Java fix atildi.

nokia enson harita turkcesi eklendi.(konumlandirma yoktur)
yogun istek uzerine C/animations E/animations olarak degistirildi.
Effetcs ve acilis animasyonunuz kolayca degistirebilirsiniz.(otomatik kapalidir)
tarih ve saat ayari yapildi.
profil ismi diller arasi otomatiktir.
ikinci theme cok super deneyin.
yeni versiyon harita turkcelenmesi atildi.

olan diller
ingilizce
Turkce
hollandaca(ben belcikada yasadimdan ekledim kusura kalmayin)
yazi dilleri
ingilizce,turkce ve bircok yazi dilleri eklendi.

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...5-11-11-11-tam-turkce-543125.html#post3840293

• Beğen
Tepkiler: marsoy

aşikar53

aşikar53

Üye
ellerine sağlık
TEŞEKKÜRLER

umutap

umutap

Üye
eline sağlık kurdum. Ancak dikkatimi çeken bir şey var. "Rehber, favoriler" widgeti ingilizcede çalışıyordu ancak senin türkçeyi kurunca çalışmaz oldu. yani rehberden kişi ekleyemiyorum. daha önceki türkçelerde de aynı sorun vardı. Nedeni ne olabilir?

Emre-45

Emre-45

Üye
qt sorunu var mı

karasahinemre

Üye
biz bu carla donna yıda editleriz rahat olun :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
olm sunu dier s3 lerede editleyin n8 in donanimi bizdn cok ustun sanki

Emre-45

Emre-45

Üye
olm sunu dier s3 lerede editleyin n8 in donanimi bizdn cok ustun sanki

Üslubunu düzeltmeni öneririm. N8 S^3'ün en iyisi olduğundan sürekli N8'e çıkıyor. Anna'da ilk N8'e çıkmıştı.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eline sağlık kurdum. Ancak dikkatimi çeken bir şey var. "Rehber, favoriler" widgeti ingilizcede çalışıyordu ancak senin türkçeyi kurunca çalışmaz oldu. yani rehberden kişi ekleyemiyorum. daha önceki türkçelerde de aynı sorun vardı. Nedeni ne olabilir?
dostum sorun yokki benede hic olmadi oyle bir sorun ben kendim kontrol edip veriyorum steye eksiklerini yaziyorum zaten.

----------Eklendi @ 17:50:53 ---------- Yazıldı @ 17:49:06 ----------

qt sorunu var mı
hayir hic bir sorub yoktur anca bazi eksiklikler var ama onemli degiller.

WebStyle

WebStyle

Üye
Peki performans konusunda nasıl herhangi bir değişiklik oldu mu? Eğer fark varsa buna geçeceğim..

velan

Üye
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin kurtuluş kardeşimizin yeni bellesini yüklemek için 11.7 flashladım tel açılmadı dead phone atmaya çalışıyorum olmuyor rom bulunamadı gibilerinden hata veriyor phonex ne olur bir yardım edin N8 im öldü :-(((

----------Eklendi @ 19:10:09 ---------- Yazıldı @ 19:07:24 ----------

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Tam olarak bu yazıyor ne yapmam gerek telefonumu görmüyor anlamadım hiç tepki yok

hizan

hizan

Üye
Arkadaşlar Allah rızası için yardım edin kurtuluş kardeşimizin yeni bellesini yüklemek için 11.7 flashladım tel açılmadı dead phone atmaya çalışıyorum olmuyor rom bulunamadı gibilerinden hata veriyor phonex ne olur bir yardım edin N8 im öldü :-(((

----------Eklendi @ 19:10:09 ---------- Yazıldı @ 19:07:24 ----------

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing. Tam olarak bu yazıyor ne yapmam gerek telefonumu görmüyor anlamadım hiç tepki yok

s.a arkadaşım özeline bak.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
uslubumda pek bişi yok ama n8 çok ustun degil diger s3 lerden bunu kabullen ama her yazilim ilk n8 e cikiyor nedeni downgrade diye duşunuyorum

karasahinemre

Üye
bende n8 de dg olmasının nedenini üstünlüğünden diye düşünüyorum

kraldost

kraldost

Üye
bende bu sorun yok gayet güzel çalışıyor

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Üslubunu düzeltmeni öneririm. N8 S^3'ün en iyisi olduğundan sürekli N8'e çıkıyor. Anna'da ilk N8'e çıkmıştı.
Symbian ^3 un en iyisimi? N8 ile C7 Tam bir ikiz kardeş Donanımsal olarak 0 da 0 fark Şimdi bu cevabın üstine Kamera diye Atlama Kamera Hız veya Kasmayı engelleyen bir program veya donanım değil yanısıra Öle karşılaştırmaya girersek C7 deki NFC Ve Paslanmaz Çelikte Eklenir Tam Eşit olur Ne Bu N8 C7 Kavgası 2 Kardeş onlar...

Emre-45

Emre-45

Üye
Symbian ^3 un en iyisimi? N8 ile C7 Tam bir ikiz kardeş Donanımsal olarak 0 da 0 fark Şimdi bu cevabın üstine Kamera diye Atlama Kamera Hız veya Kasmayı engelleyen bir program veya donanım değil yanısıra Öle karşılaştırmaya girersek C7 deki NFC Ve Paslanmaz Çelikte Eklenir Tam Eşit olur Ne Bu N8 C7 Kavgası 2 Kardeş onlar...
Ya nedir bu C7cilerin sorunu anlamis degilim. Arkadasim n8 amiral gemisi oldu c7degil. N8 ile dizi cektiler c7ile degil, n8e annayi ilk cikardilar, n8e ilk belle yi cikardilar, n8 e dg cikardilar c7ye ne yaptilar. Daha kameranizda otofocus yok led flash kullaniyosunuz hdmi iniz yok kutunuza nokia usb otg kablosunu bile koymaya gerek gormedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt