cihatyılmaz
Üye
ben whats up kullanıyorum.whats up tan dolayı benm için cidden şarj sıkıntı oluyo normal kullananlar için bigün çok rahat geçer bigün derken 24saat anlamında yani sabahtan akşama değil.ama benm gibi whats up kullananlar için şöyle söyliyim gün içinde arada nete girdim 2saat civarı müzik dinledim tüm gün whats up açıktı telefon tasarruf modundaydı şuanda şarjdan çıkaralı yaklaşık 13 saat oldu %15şarj kaldı whats up ın zararı yani malesefama normal kullananlar için cfw çok güzel arkadaşlar korkmadan kurabilirsiniz...
bugün arkadaşlar tam bir deneme yapıcam. Yalnız bana şu en son şarja takıla zamanı gösteren bir battery widgeti vardı onun linkini gönderecek var mı ????
Merhaba:
Kardeşim ben telefonumu hacklemeye çalıştım ama beceremedim.
Bundan dolayı hackli Cfw yükleyeyim dedim içinde istediğim özelliklerde seninki vardı.
Deniyorum deneyince sana mesaj atıcam.
bugün arkadaşlar tam bir deneme yapıcam. Yalnız bana şu en son şarja takıla zamanı gösteren bir battery widgeti vardı onun linkini gönderecek var mı ????
Deniyorum bakalım
whats up kullanıyorsan sıkıntı olabilir kardeş şarj süresi haberin olsun
Merhaba:
Çok sağol tam aradığım gibi hackli bide çok iyi yapmışsın sorunsuz yükledim vede sorunsuz çalışıyor.
teşekkürler birader 2 gündür kullanıyorum daha sorunla karşılaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?