n8 belle refresh güncellemesi için nokiadan cevap geldi

Konu Sahibi
n8 belle refresh güncellemesi için nokiadan cevap geldi
dün nokia ya mail attım refresh güncellemesi gelmedi diye (ben flashla hallettim, halledemeyen arkadaşlar için mail attım) az önce aradılar, sesimi yükseltip paramızla rezil oluyoz dedim, o da bana bir ürün kodundan 2-3 milyon var dedi bir kaç güne gelir, 1 hafta içinde bütün cihazlara gelmiş olur dedi. Bilginize.

Tepkiler: hugoKJ, kalkan_yumruk, bozkurttsaitt ve 1 kişi daha
Bilgi için teşekkürler,ben naviden refreshe geçtim,sonra vatron un refresh cfw sine geçtim şim tekrar 904 e geçtim.

vatron ustadın cfw ile hayat buldu tel sorunsuz kullanıyorum şiddetle tavsiyemdir
saygılar

ben emrekaraşahinin cfw sini kullanıyorum ondada yüklemelerden sonra 95mb kaldı boş yer telefon arada kasıyo inşallah daha stabil bi cfw çıkar

şu an 150 mb eğer haritaları da kaldırırsam 180 civarı olur

ANIL

Admin
ben emrekaraşahinin cfw sini kullanıyorum ondada yüklemelerden sonra 95mb kaldı boş yer telefon arada kasıyo inşallah daha stabil bi cfw çıkar

Boş alan yazılımdan kaldırılan programlara bağlı. Mesela ben hard formatlı kullanıyorum 240mb boş alanım var.

Boş alan yazılımdan kaldırılan programlara bağlı. Mesela ben hard formatlı kullanıyorum 240mb boş alanım var.
Sen refresh kullanırken tüm programlarını yüklemiş olduğun halde sana kalan c hafıza nekadar ki.

ANIL

Admin
Haritalar,office bunlardamı yok,varsa telefonu kullanırken nekadar boş hafıza kalıyor.

Hayır onlarda yok Herkesde ne kalıyorsa bende de aynı kalır. Telefon hafızası uda dosyasına bağlı. Ben hard format attığım için uda da olan bütün programlar silindi.