N8 Belle Refresh güncelleme görünmüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Refresh güncelleme görünmüyor.
n8 belle refresh güncellemesi hala telefonum da görünmüyor...rm 596

paşa06.40

paşa06.40

Üye
yarın gelecek diye bi söylenti var ama istersen flashla banada gelmedi flashladım

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar telefonlara gelmemesinin sebebi sizdeki yazılımlarda fota kaldırılmış ise telefona yazılım güncellemesi gelmez.

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonlara gelmemesinin sebebi sizdeki yazılımlarda fota kaldırılmış ise telefona yazılım güncellemesi gelmez.
iki gün önce microsoft oficce güncellemesi yaptım gelen güncellemeler görünüyor... ama refresh güncellemesi gelmemesini anlamadım...

hizan

hizan

Üye
refresh fota ile geln bir şey.

ANIL

ANIL

Admin
3.5.34 Nokia suite son sürüm yüklü mü?

ANIL

ANIL

Admin
evet yüklü...suiten belleyi yeniden yüklesem sorun gider mi acaba

Olabilir, deneyebilirsiniz. Gelmezse flash atarak yüklemekten başka şansızın yok. Zor bir işlem değil yardımcı oluruz zaten.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim...olmazsa yardım isterim...

joker19

joker19

Üye
bendede hala görünmüyo rm-596

full force

full force

Üye
bende de görünmüyo ille flashlayacaz

SARACX

SARACX

Üye
benim product codu 059d954 bendede hala yok böyle olursa 2 hafta daha bekleriz annada olduğu gibi ztn flashıda bilmiyorum

joker19

joker19

Üye
dün mail attım bugn aradılar nokia dan bikaçgüne herkese dağıtacgz dediler en iyisi beklemek arkadslar

SARACX

SARACX

Üye
benide aradılar günceleme şuan olmalı dedi format at dedi attım yazılımı geri yükledim yine yok

coolturk

Üye
telefonum n8 hard format, soft format, yeniden yazılım bile yükledim güncellemeyi görmüyor beklemekten başka çare yok. soğudum artık nokia dan :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
telefonum n8 hard format, soft format, yeniden yazılım bile yükledim güncellemeyi görmüyor beklemekten başka çare yok. soğudum artık nokia dan :(
Kardeş inan okadar heyecan yapacak bişiy değil refresh,ben yükledim 1gün kullandıktan sonra tekrar belle kurtuluş40 904 cfw sine geri döndüm.şuan tüm programlarım yüklü iken C hafızasında 202.9 MB boşyer var,refresh de ise bunun yarısı kadar programda C de kalan boş yer ise 95-100 MB arası bişiydi.ama şuan kullandığım versiyondan azcıkda olsa stabilitesi fazlaydı.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
abi fota nedemek ya biraz daha açıklayabilirmisin. bendeki siyah n8e güncelleme gelmicek mi artık? ?

SARACX

SARACX

Üye
aradım az önce telden güncellemeleri kontrol ettirdi bilmiom gibi .İlerleyen günlerde gelir dedi adam.Kesin olarak ne zaman dedim nokıa sölememiş onlarada..beklicez artık

SARACX

SARACX

Üye
Dün 5 dkda phoneix programından yaptım ama refurbish tuşu yerine software update bastım galiba sadece güncelleme yaptı yapımı çok kolay kimse beklemesin bende bilmiyorum die yapmadım ama kimse nokıayı beklemesin forumda güzel anlatımlar var .Zaten çokda fazla bi değişme yok Not:Navide n8 gümüş için 059D954 product codu yok euro 2 den indirin ve yapın 5dk sürdü

Takipçi Satın Al

Üst Alt