iki gün önce microsoft oficce güncellemesi yaptım gelen güncellemeler görünüyor... ama refresh güncellemesi gelmemesini anlamadım...arkadaşlar telefonlara gelmemesinin sebebi sizdeki yazılımlarda fota kaldırılmış ise telefona yazılım güncellemesi gelmez.
evet yüklü...suiten belleyi yeniden yüklesem sorun gider mi acaba3.5.34 Nokia suite son sürüm yüklü mü?
evet yüklü...suiten belleyi yeniden yüklesem sorun gider mi acaba
bendede hala görünmüyo rm-596
Kardeş inan okadar heyecan yapacak bişiy değil refresh,ben yükledim 1gün kullandıktan sonra tekrar belle kurtuluş40 904 cfw sine geri döndüm.şuan tüm programlarım yüklü iken C hafızasında 202.9 MB boşyer var,refresh de ise bunun yarısı kadar programda C de kalan boş yer ise 95-100 MB arası bişiydi.ama şuan kullandığım versiyondan azcıkda olsa stabilitesi fazlaydı.telefonum n8 hard format, soft format, yeniden yazılım bile yükledim güncellemeyi görmüyor beklemekten başka çare yok. soğudum artık nokia dan![]()
abi fota nedemek ya biraz daha açıklayabilirmisin. bendeki siyah n8e güncelleme gelmicek mi artık? ?arkadaşlar telefonlara gelmemesinin sebebi sizdeki yazılımlarda fota kaldırılmış ise telefona yazılım güncellemesi gelmez.