anlaafım usta ne widgeti .d
yok usta unsigned uygulamayı kyruyor ama dediklerimde bileşen hatası .s
- - - Eklendi - - -
Usta sis editör 2.0 ı indirdim arçalama derken File Listvar.Oraya giriryom.Seçenelerde (add,delete,replace,Extract,Extract All,Edit Attribute,Move up(*),Move Down(#),Landspace ON) Seçenekleri var.Hangisini seçicem vede bu 4 tane dosya içerisinde sis uzantılı yok.Bunları ellemi atıcam klasörlere
Belle refresh efekt yolu belirleme ve aktif etme hani efekt dosyasını e ye atıyon.SOnra Effect On E.sis i açıyon.Teli aç kapat oluyor efetler olyor ya onu diyom
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/belle-ve-belle-refresh-icin-tema-efekti-yukleme-resimli-anlatim-guncelleme-03-09-2012-a-576972.html
bak yaren_dede bana bi konu linki atmıştı bi şey falan yüklemion
www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/belle-refresh-en-basit-sekilde-tema-efekti-kurulumu-658337.html ben burdan yaptım bi şey yüklemen gerekmiyor

tmm ustam sağolasın bu tür olaylarda dediğin gibi yükleyeyim değilmi ? Sis editörle parçalayıp atılacak dizine atam
tmm ustam sağolasın bu tür olaylarda dediğin gibi yükleyeyim değilmi ? Sis editörle parçalayıp atılacak dizine atam
sis editör türkçe var forumda 1.7 sürüm olması lazım onu kullan daha güzel Ayrıca tüm dosyaları çıkart deyince klasör halinde çıkar dosyalar, o klasörleri olduğu gibi c'ye atıp yükleme işlemini gerçekleştirebilirsin.