N8 Belle Refresh Ekolayzer ve Effect on E.sis Yerleşik Bileşen Hatası :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Refresh Ekolayzer ve Effect on E.sis Yerleşik Bileşen Hatası :S
Merhaba arkadaşlar telefon belle refresh tahminimce telefonu hackledim fakat bu seferde yerleşik bileşen hatası veriyor yardım .s

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yerleşik bileşen hatası alıyorsan sis editor ile sis dosyasını parçalayıp o şekilde yükliyebilirsin

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
yok usta unsigned uygulamayı kyruyor ama dediklerimde bileşen hatası .s

- - - Eklendi - - -

Usta sis editör 2.0 ı indirdim arçalama derken File Listvar.Oraya giriryom.Seçenelerde (add,delete,replace,Extract,Extract All,Edit Attribute,Move up(*),Move Down(#),Landspace ON) Seçenekleri var.Hangisini seçicem vede bu 4 tane dosya içerisinde sis uzantılı yok.Bunları ellemi atıcam klasörlere

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Widgetlarda böyleyse sadece mif dosyasını at çaresi yok bunun

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
anlaafım usta ne widgeti .d

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yok usta unsigned uygulamayı kyruyor ama dediklerimde bileşen hatası .s

- - - Eklendi - - -

Usta sis editör 2.0 ı indirdim arçalama derken File Listvar.Oraya giriryom.Seçenelerde (add,delete,replace,Extract,Extract All,Edit Attribute,Move up(*),Move Down(#),Landspace ON) Seçenekleri var.Hangisini seçicem vede bu 4 tane dosya içerisinde sis uzantılı yok.Bunları ellemi atıcam klasörlere

sen ne yüklemek istiyorsan buraya link ekle halledelim kaç gündür uğraşıyorsun

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
Belle refresh efekt yolu belirleme ve aktif etme hani efekt dosyasını e ye atıyon.SOnra Effect On E.sis i açıyon.Teli aç kapat oluyor efetler olyor ya onu diyom

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/belle-ve-belle-refresh-icin-tema-efekti-yukleme-resimli-anlatim-guncelleme-03-09-2012-a-576972.html

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Belle refresh efekt yolu belirleme ve aktif etme hani efekt dosyasını e ye atıyon.SOnra Effect On E.sis i açıyon.Teli aç kapat oluyor efetler olyor ya onu diyom

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/belle-ve-belle-refresh-icin-tema-efekti-yukleme-resimli-anlatim-guncelleme-03-09-2012-a-576972.html

bak yaren_dede bana bi konu linki atmıştı bi şey falan yüklemion
www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/belle-refresh-en-basit-sekilde-tema-efekti-kurulumu-658337.html ben burdan yaptım bi şey yüklemen gerekmiyor

freeman999

Üye
    Konu Sahibi
tmm ustam sağolasın bu tür olaylarda dediğin gibi yükleyeyim değilmi ? Sis editörle parçalayıp atılacak dizine atam

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ama telefonunu yeniden başlatcan başlatmadan önce e/effects dekileri sil kendi istediklerini at
bak ekteki çok güzel

- - - Eklendi - - -

tmm ustam sağolasın bu tür olaylarda dediğin gibi yükleyeyim değilmi ? Sis editörle parçalayıp atılacak dizine atam

evet aynen öyle e/effects e atıcaksın ama diyelim effect deiştirmek istedin ilk önce e/effects in içinde ne varsa sil sonra istediğin effectleri onun içine at ve telini yeniden başlat

Ekli dosyalar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

sis editör türkçe var forumda 1.7 sürüm olması lazım onu kullan daha güzel Ayrıca tüm dosyaları çıkart deyince klasör halinde çıkar dosyalar, o klasörleri olduğu gibi c'ye atıp yükleme işlemini gerçekleştirebilirsin.

Kayahan14

Kayahan14

Üye

sis editör türkçe var forumda 1.7 sürüm olması lazım onu kullan daha güzel Ayrıca tüm dosyaları çıkart deyince klasör halinde çıkar dosyalar, o klasörleri olduğu gibi c'ye atıp yükleme işlemini gerçekleştirebilirsin.

bende herkesi sana yönlendiriyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt