n8 belle ovi magaza sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vaaab

Üye
    Konu Sahibi
n8 belle ovi magaza sorunu yardım
belle yukledım ve ovı magaza acılmıyor lutfen yardım

-omer-

-omer-

Üye
hangisini yükledn bende ovi cok rahat acılıyor

serkanet

Üye
bende çalışıyor ama 2.12.045 yükle dili ingilizceye alıp

makber7222

Üye
akadaşlar lütfen biri bana yardımcı olabilir mi... bu güncelleme dün n8 telefonlar için de geldi güncelledim. güncelledikten sonra telefonumda ne var ne yok hepsi kayboldu. telefon dilini ingilizceye çevirdigimde telefonumda önceden yüklü herşey geliyor ama türkçede hepsi kayboluyor yardımcı olabilecek var mı... yedeklemeyi sorunsuz yedeklemiştim telefona da yedeklemeyi sorunsuz yüklemiştim lütfen yardımcı olabilrecek varmı... dil türkçe iken telefonumda yüklü olan dosyalar nasıl geri gelir

serkanet

Üye
geri gelmez hard format at hepsini ingilizce dilde geri yükle türkçeye geçince ancak öyle görebilirsin ama hard format atacaksın ve depo hafızanı biçimlendireceksin

makber7222

Üye
ya hard format atarsam garantiden çıkmaz mı ya da güncellemeyi tekrardan yapsam. orda dil sordugunda ingilizce desem olur mu ? çünkü güncelleme yaptıgımda sormuştu dilimi bende türkçe yapmıştım.

serkanet

Üye
garantiden çıkmaz merak etme flash atarsan zaten telefonun bütün orjinal uygulamalarıyla geliyor yeni almışsın gibi uygulamaları unut

makber7222

Üye
garantiden çıkmaz merak etme flash atarsan zaten telefonun bütün orjinal uygulamalarıyla geliyor yeni almışsın gibi uygulamaları unut
bu symbian belleyi nasıl yükleyebilirim acaba onun için biraz bilgi verebilir misin. tam bilmiyorum detaylı bilgi verebilir misin ?

serkanet

Üye
sabit başlıklar var forumda videolu anlatım burdan yazmamla anlayacağını sanmıyorum izlersen daha iyi anlarsın

takozali

Üye
sorun çözüldü. Ovi mağazayı yüklerken muhakkak internet olmalı. Çünkü yükleme yaptıktan sonra internete bağlanıyor. Ovi yi açamayanlar oviyi silmeyin betayı üzerine yükleyin. İnternete bağlı olacak unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt