N8 Belle NFC

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spectator777

Spectator777

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle NFC
Arkadaslar N8de Nfc olucakmi??bilen varmi ..Navi-den indirdim Belleyi ayni sizdirilmis gibi geliyor bana..Baska ozellikler olucakmi???

PriZm

PriZm

Üye
Nfc donanim ile alakali birsey.belle ile gelmez.

• Beğen
Tepkiler: Spectator777
Spectator777

Spectator777

Üye
    Konu Sahibi
Peki N8de olucakmi ve ne zaman??

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
olmıyacak c7 dde var zaten

Spectator777

Spectator777

Üye
    Konu Sahibi
haydaaa..

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
nfc donanım ile ilgili birşey. Örneğin kamera nasıl güncelleme ile gelmiyorsa buda öyle birşey.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
yaw adam donanımsal diyo işte hâla neyini anlamadın n8 de yok C7 var gayet net ! sorulması bile hatalı bu sorunun.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 ' de olsa C7 satılmazdı .

TheMadness

TheMadness

Üye
Hayatınızda kullandınız da mı nfc işe yaramaz bir çipten farklı değil.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bu tür konu çok önceden de açılmıştı. Tartışma başladı.

n8'de NFC yok. Olmayacak. Çünkü bu Nfc donamımsal bir gereçtir. Yazılımsal değildir.

NFC'li kartlar çıkacak haberleri vardı. Çıkacak çıkacak deniliyordu. Hani nerede ? Hem Orjinal olmadıkdan sonra ben ne anladım Nfc'den.

Hadi n8'e NFC'li kart çıktı desek. Nasıl çalıştıracaksınız :) c7 de yazılımı var. Menü>>Ayarlar>>Bağlantı>>NFC>>aç/kapa

Çoğu kişiye görede bu NFC n8'de neden yok diye kafayı yiyrdu. Bu işler böyle. Eğer bu NFC'yi n8e koysaydı. C7 den kazanamayacaktı nokia. Neden çünkü Tüm özellikler neredeyse n8'de olacaktı.

Ve gelelim kafa karıştıran noktaya.n8'de Bluetooth'la dosya gönderirken menü tuşuna uzun süre basılı tuttum ve NFC simgesi çıktı deniliyordu. Buda n8 de ilerideki güncellemelerde nfc olacakmı sorularını kafamıza sokuyordu. Ve konular çıkmaya başladı. Bakın n8 de Nfc dosyaları vardır. Bu kadar basit. Sonuçta NFC ve Bluetooth hemen hemen aynı görevi gördüğü için o an NFC'nin simgesi çıkmış olabilir.

UMARIM KONU CEVABINI BULMUŞTUR, SAYGILAR,

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
TheMadness

TheMadness

Üye
tel değiştiririm o zamana kadar.

akinorta

Üye
n8 firmware içinde nfc dosyaları bulunur. Ama donanımı olmadığı için nokia nfc ile ilgili bir özellik eklememiştir. Nfc li kartlar çıkacak hatta var mesela turkcell cep t cüzdan sim kartı ve nfc antenleri.. İleride nfc li hafıza kartıda çıkacak bunun çalışması nasıl olacak o da üreticinin sağlayacağı uygulama ile işlev kazanacaktır.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
n8 firmware içinde nfc dosyaları bulunur. Ama donanımı olmadığı için nokia nfc ile ilgili bir özellik eklememiştir. Nfc li kartlar çıkacak hatta var mesela turkcell cep t cüzdan sim kartı ve nfc antenleri.. İleride nfc li hafıza kartıda çıkacak bunun çalışması nasıl olacak o da üreticinin sağlayacağı uygulama ile işlev kazanacaktır.

Yukarıda bahsettim. :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...