N8 belle mesaj bildirimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre_67_

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle mesaj bildirimi
Telefonum servisteydi.En sonunda geldi.Sorunsuz birşekilde açtım.Hattımı falan taktıktan sonra.Mesajlar geldi.Ayarlamaları yaptım.Ama telefonun ana ekranında üstte yeni mesaj gelmiş gibi sürekli mesaj kutucuğu gelip gidiyor.Bür türlü düzeltemedim.Bir de nete bağlanırken telefonun sormasını istiyorum.Belle den önce soruyordu ama belleye geçtikten sonra nete bağlanırken sormuyor artık.Çözüm nedir?

SilentOne

SilentOne

Üye
aynı ayarlardan yapıcan

gokhan3505

gokhan3505

Üye
mesaj simgesi bnde de var bugün basladı o da illa mesajı girip okumak gerek oturumda mesaja tıklayıp okuyunca gidior ancak

kerim5534

kerim5534

Üye
sim msj larını kontrol et

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gelen mesajlar oturum olarak açılır ve sen otueumdayken mesajı okuyup kapatırsan mesaj işareti gitmez gelen mesaja tıklayıp mesajı açman gerekir ayrıca sim mesajlarınıda kontrol et

emre_67_

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj kutum boş. :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yazılım guncelleme sımgesı olmasın

----------Eklendi @ 20:22:16 ---------- Yazıldı @ 20:15:33 ----------

ınternette gırerken sormasını ıstıyorsan tarayıcıdan gerektıgınde sor yapacan

emre_67_

Üye
    Konu Sahibi
mesaj kutusunu hallettim.sim mesajlarinin hepsini silince duzeldi.tesekkur ederim. Ama nete girerken sormasini hala yapamadim.daha dogrusu nerden yapacagimi bulamadim. Anna da falan ayarlar-baglanti dan oluyordu. Ama bellede dwgistigi icin baglanirken her zaman sor secenegini bulamadim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan gerektıgınde sor yapacaksın hem bildirim barından mobil veriyi açmadıkca internete giremez arkadaşim

• Beğen
Tepkiler: emre_67_
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Mesjlarda seçenek yap sim mesajları yap.

emre_67_

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır arkadaşlar.Hallettim sorunları.Yardımlarınız için teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah

vobay

vobay

Üye
ayarlardan sim msjlarına geç bendede olmustu sim msjları doludur. sil sorunun çözülücektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt