n8.belle ivo777 rest sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
n8.belle ivo777 rest sorunu
dn n8 e belle yükledm sorunsz calısıodu ama bgun tam 5 kere reset attı varmı bunun çözümü yoksa annaya mı dncez

TheMadness

TheMadness

Üye
hard format at telefon rahatlasın

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam soft format attım olmazmı

TheMadness

TheMadness

Üye
Olabilir

polluxea♪

polluxea♪

Üye
soft at hard sart degil

TheMadness

TheMadness

Üye
Hard hemen bitiyor ama uda dosyalarını siliyor :ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
o yüzden soft at ddm zaten :ehe

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
soft attım zaten ama sorun devam ediyo

polluxea♪

polluxea♪

Üye
alalala....ilk kez duydum wala bu sorunuda...hard at o zaman dostum ya da bastan flashla hatalı flashlamısta olabilirsin :hmmm

SuaT6027

SuaT6027

Üye
delight belle tasiye ederim arkadaşım.. kurtulus40 abımız uzerınde cok cok cok calısıor ve bu tıp sorunları yok...

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
hangi pro olabilr

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
bendede aynı sorun baş göstermeye başladı sanırım overloc die bir program vardı onu yükledikten sonra olmaya başladı kaldırmama rağmen hala aynı reset devam ediyor formatta atamıyorum sbp shel 3d yükledim parayla satın alıp o yüzden fotmatlayamıyorum yadek alıp yapınca aynı sorunlu yazılımı tekrar yüklediği için bi işe yaramıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
bendede aynı sorun baş göstermeye başladı sanırım overloc die bir program vardı onu yükledikten sonra olmaya başladı kaldırmama rağmen hala aynı reset devam ediyor formatta atamıyorum sbp shel 3d yükledim parayla satın alıp o yüzden fotmatlayamıyorum yadek alıp yapınca aynı sorunlu yazılımı tekrar yüklediği için bi işe yaramıyor
İmei ye göre kayıt yapıyor format çek sorun olmaz tekrar yükleyip kodu girersin.

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
aynı kodla tekrar aktive edilirmiki eminsin dimi 30 tl çöpe gitmesin

n000k

n000k

Üye
aynı kodla tekrar aktive edilirmiki eminsin dimi 30 tl çöpe gitmesin
elbette tekrar kurabilirsin.. o code artık sana özel o kadar para vermişin.. bendede var sbp shell 3d ben format , flash attıkça yükleyip kuruyordum eski N8ime ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...