n8 belle guncelleme bir bakin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n8 belle guncelleme bir bakin
arkadaslar benim ovi suit boyle birsey gosteriyor acaba devam etsemmi bilemedim.cin annasi varken guncelleme yok diyordu ne oldu simdi bende belle yuklu ne yapayim bilemedim sonunu getremedim iptal ettim tekrar anna'mi yukluycek yoksa bellemi ne dersiniz.sizdede boyle birsey oluyormu belleciler?

marsoy

Üye
hocam annayı yüklüyo ve bizimki belle olduğu için yarıda kesip teli kapıyo ve dead flaş yolu grünüyo

bende de belle var amam böyle bir şey yok yükleme telle yazık

zaten o yüklü olanı tekrar yüklüyo sonuç olarak var olanı yüklemek saçma kendimden biliyom meraktan denemiştim pr1.2 de

belle varsa sakın yükle oviden

by_oguz

Üye
kardeş yazıyı iyi okuyun. orda sana yeni güncelleme yok diyor yanında. şuanki yazılımında bir sorun varsa yapabilceklerin yeniden yükle diye sana öneri veriyor. yani güncelleme felan yok. sağ tarafa iice bak GÜNCELLEME YOK diyor.

Tepkiler: CanKartaL
sen onun yeniden yükle dediğine bakma telefonun içeriğini tespit edip hangi yazılım olduğunu buluyor bende de görünüyor delight diye çıkıyor sende de kurtuluş 40 görünüyor sence symbian kurtuluş 40 diye bi yazlım var mı ))) modluyan adam adını alçak nokia yazsa orada alçak nokia görünecek
Not: Nokia alçak değildir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...