N8 belle ekran gıtlenıyor fıkrı olan varmı yardım.....!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle ekran gıtlenıyor fıkrı olan varmı yardım.....!
Arkadaşlar 4-5 gündür belle kullanıyorum telefonda keyfe keder ekranda kilitlenme oluyor. Ama tlf kıtlenmıyor sadece ekran yanı dokunmatık ekran , arama geldıgınde tlf çalıyor, msj geldıgınde ekranda gozukuyor saat ılerlıyor , ama aramayı cvplayamıyorum yada ekrana mudahele edemıyorum, menu tusu calısıyor acık uygulama warsa gozukuyor tus kılıdı acılıp kapanıyor, ama telefonun ekranındakı hıc bır sey yanı dokunmatık olan hıc bısey calısmıyor. Tek care tlf power tusundan acıp gerı kapatmak oluyor. Ne yapıcam fıkrı olan varmı ?

KEMAL_ANK

Üye
aynı olay bende de var.benim telefonda belle yüklemiştim.belleden sonra oldu sanırım.format attım ama yine düzelmedi arada yine donuyor ekran ve açıp kapama düğmesinden açıp kapatarak tekrar kullanıma açıyorum...

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
ne yapcaz pekı bıır caresı yokmudur bır bılen yokmu ? anna mı kuarcaz tekrar :(

aynı olay bende de var.benim telefonda belle yüklemiştim.belleden sonra oldu sanırım.format attım ama yine düzelmedi arada yine donuyor ekran ve açıp kapama düğmesinden açıp kapatarak tekrar kullanıma açıyorum...

n000k

n000k

Üye
yüklediğiniz bir program yüzünden olmasın arkadaşlar? bende belle kullanıyorum 10 gündür, hiç buna benzer veya başka bir sorunla karşılaşmadım.. yüklediğiniz bir program yüzündende olabilir diyorum ben..

karasahinemre

Üye
ben belleyi kuralı.. :D

ayasin

Üye
aynı hata bendede oluyor ama 2 haftada 1 defa anca oluyordur hatta 1 ay içinde hiç olmadığıda oluyor eğer donarsa ekran kapatıp açın telefonu düzeliyor.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Belle var bende de . Tek sorunum telefonun arkasındaki çizik :D (ne alaka var diyeceksiniz; evet alaka falan yok. Telefonda betanın betası belle olmasına rağmen bu kadar memnunum ve çok hızlı telefon; normal belle gelirse yerimde duramam heralde artık :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hard format atıp bi daha flashlayın...mümkünse germany annanın üstüne ivo777 3.1 flashlayın..sorun cıkmaması gerekiyor.ben 1 aydır kullanyorum tek bi sorunla karsılasmadım

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
soledıgının aynısını tam 3 kez yaptım ama bı degısıklık yok keyfı yapıyor. Sırf bu yüzden annayı gri yüklüyeceğim rezil ediyo beni arkadaşaların yanında fian tlf calıyo cevaplayamıyorum :(

hard format atıp bi daha flashlayın...mümkünse germany annanın üstüne ivo777 3.1 flashlayın..sorun cıkmaması gerekiyor.ben 1 aydır kullanyorum tek bi sorunla karsılasmadım

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
Kımse yokmuuuuu......!

pRime.

pRime.

Üye
Annaya geri dön dostum pek çözüm yok gibi...

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
ne yazıkı bunu yapıcam galıba tek cozum annaya donup Bellenın saglamını beklemek

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynı sorun bende de var ve sorun tamamen belle ile ilgili..donanımsal olduğunu düşünmüyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şu an belle de olan güncel bir sorun bu..aynı şeklde buraya da yazdım belki sorunun kaynağını buluruz diye..biraz hort oldu ama ne yapalım :)

versino2

versino2

Üye
bende de nokia 701 var aynısı bana da oluyor bi tek açma kapama bide alttaki tuşlar çalışıyor vallahi telefonu alıp kırasım geliyor açma tuşu da işlemesi sonu geldi ben gene batarya çıkarabiliyorum n8 de çıkar çıkarabilirsen :) babamda n8 mavi var ondada oluyor arada bunların genetiğinde kesin bi bozukluk var belli

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yüzlerce kişinin telefonu aynı anda bozulmayacagina göre sorun yüzde yüz yazılımsal.servise gönderip beklemenin bir anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt