Nokia 5800 Yardım ricası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

killerxxx

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Yardım ricası
Arkadaşlar Merhaba,

yaklaşık olarak 10 gundur cozemedıgım,konu acmadan once baya ugrastıgım bır konuda yardım rica ediyorum.nokia 5800 express muzık kullanıcıysıym.5530 umu calınınca bunu aldım.on gun sorunsuz kullandım.(20 subatta aldım)
ılk basta herhangı bır cagrı geldıgınde,veya alarm çalıstıgında sustur,cevapla,ertele gibi dokunmatik ekran seçenekleri,yada hoparloru etkınlestır calsııyordu,sonra bırden kendı kendıne telefonun bu ozellıgı gıttı,şaşkınbakkal nokia shopa gittim yazılım yuklendı.
su anda calsıyor ANCAK telefon calıyor dıyelım,once tus kılıdını acıp oyle aktıf hale getırebiliyorum bu ozellıgı,onceden boyle bır sey yoktu.
sınır oldum bunun bır cozumu varmıdır?

hard format,versiyon yenileme yapıldı.

ilginize tesekkurler.

Saygılarımla:ah:vur:vur:vur:vur:vur:vur

s3ckin

s3ckin

Üye
yeni yazilim oldugu icin boyle, bende boyle kullanyorum. Cozumu yok =)

killerxxx

Üye
    Konu Sahibi
deli edici bir şey ya,once tus ac ondan sonra cevapla

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadasm zaten yeni versiyonda bu özelliqi cıkardılar..İphone tarzı bi acılıs yapmıs nokia..neden iphone benzemeye calısıyor anlıyamadm..sn teli kullanırken eqer birisi seni ararsa normal eskisi qibi cıkıor ama cebndeyken yni kullanmıoken caldımı cevapla tusu kişidi ac kaydırma secenekleri koyulmus..acıkcası hoş olmus..

--------------- Ekleme ---------------

deli edici bir şey ya,once tus ac ondan sonra cevapla
Hayır arkadasım öyle deqil..2 secenek cıkıo zaten ister tusu ac kapat fln fln secenekleri var ya da direq acma seceneqi var..

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bence gayet güzel bir özellik cevaplamak istediğinde cevaplanın üstünde parmağını kaydır. Yanıtlama ve Redetme dışındaki seçenekler için tuş kilidini açarsın. Ben çok beğendim şahsi görüşüm bu.

Bir problem olarak görüyorsan: Çözümü yok.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ben çağrı gelince tuş kilitini açmadan cevaplayı kaydırıyorum oluyor yani konuşuyorum sizde nie olmuyor

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
eğer o olmasa telefon çalar çalmaz cebindeyse dokunsan bir yerine kendi kendine açılır bence gayet güzel bir şey

killerxxx

Üye
    Konu Sahibi
bende kaymıyor :(

scuf

scuf

Üye
sorun yok kardeş biri seni aradığında cevapla üzerinde yeşil olarak sağa doğru ok kayar zaten parmağını cevapla üzerinden sağa doğru kaydır açar direk üstüne basarsan açmaz bi nevi koruma gibi bişey yapmışlar yanlışlıkta cepte dokununca açılmasın diye V40 ın yeni özelliği bu eğer V40 yüklü ise kaydırarak açılması gerek iyice kaydır sağa .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
neden kaydırarak açıyosunuz ki? yeşil tuşa basınca açılıyor telefon. İlla ekrana dokunarakmı açmanız lazım yani :)

Revengeful

Emekli Yönetici
aynen ;)

cd99

Üye
tus kılıdını acmana gerek yok cevapla kısmına elını saga kaydırır sekılde dokunman yeterlı yanı tus kılıdını acmadan telefonu cevaplarsın ve gorusmen bıtınce yıne tusların kılıdlenır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt