N8 Batarya hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gullit

Üye
    Konu Sahibi
N8 Batarya hakkında
Arkadaşlar ben çok fazla telefonu kurcalamıyorum.Bataryamda çok fazla azalmıyor.Doğal olarak şarj ihtiyacı pek duymuyorum.Ancak merak ettiğim birşey var şarjım %100 ken telefonumu Usb ile bilgisayara bağlıyorum ve şarkı,oyun vs atıyorum.Tabi bu arada telefon şarjda oluyor.Bu şarjın bataryaya herhangi bir zararı varmıdır?Şarj %kaça düştüğünde şarj etmeliyiz.Cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

calis84

calis84

Üye
Benim bildigim kadariyla lithium ion bataryalarda ne zaman ne kadar sarj ettin fark etmiyor. Yani bataryaya bir zarar gelmez. Sadece telefonun kendi Batarya göstergesi karisabiliyor, yani mesela 100% gösteriyorsa bu oran belki o anda 80%. Bunuda gidermek icin ara sira bataryayi komple bosaltip sonra tekrar komple sarj ediyorsun.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
Arkadaşlar ben çok fazla telefonu kurcalamıyorum.Bataryamda çok fazla azalmıyor.Doğal olarak şarj ihtiyacı pek duymuyorum.Ancak merak ettiğim birşey var şarjım %100 ken telefonumu Usb ile bilgisayara bağlıyorum ve şarkı,oyun vs atıyorum.Tabi bu arada telefon şarjda oluyor.Bu şarjın bataryaya herhangi bir zararı varmıdır?Şarj %kaça düştüğünde şarj etmeliyiz.Cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

aynen arkadsa katiliyorum bzim bataryamiz litguim bataryadir teknolji harikasidr eski bataryalarla karistirma merk etme oncden bnde snn gbi merk ediordum zarari flan olur mu die rahat rhat cikarablirsin dostum ne zman takarsan tak ha 4 disi kalmisken ha 2 disi kalmisken bi zarari olmaz ;) nokianin muhendisleri bunu dusunmustur dimi laptopa baglayip sarki atinca sarj oluor tele zarari olmaz mi flan die adamlar koskaca nokia dusuncek tabi :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt