N8 Batarya Boş Şarj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
N8 Batarya Boş Şarj
Merhabalar bugün almış olduğum N8 cep telefonunun bataryası bitene kadar kurcaladım ama öncesinde de şarja takıp şarj olup olmadığını kontrol etmiştim telefon açıkken şu an telefon kapalı şarjda ve açılmıyor. Bu bir problem mi yoksa bilmediğim bir durum mu bildiğim kadarıyla boş batarya dahi olsa 1-2 dakika sonra açılır telefonda şarj olduğuna dair hiçbir gösterge yok yalnızca yandaki led ışığı kapatıp açma tuşuna bastığım da yanıyor sönüyor o kadar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tak çıkart yaptığın için şarj ünitesinin yanmış olma ihtimali var mıdır diye düşünüyorum. USB üzerinden şarj oluyorsa birde öyle denesen

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Usta seni seviyorum desem :) oldu ama bir ricam olucak çok uzatmak istemem ama neden şarj aletiyle olmuyor n79 um şarjı da var onunla da denedim ama olmadı usb de oldu sebep nedir sence 7 gün hakkımı kullanp iade mi yapmalıyım yoksa zaten ayıplı mı dersin :S

--------------- Ekleme ---------------

Birşey daha belirtmek istiyorum telefon bir süre şarj olduktan sonra açtım şarj girişini taktım şu an normal şarj oluyor ama kapalıyken olmuyordu neden olabilir

alikan-N8

alikan-N8

Üye
Ya bu N8 den gelen garipliklerden hiçbirine şaşırma. Nokia S^3'ü ilk defa bu telefonda kullanıyor bazı saçmalıklar olabiliyor telefonda. Sen rahat ol bu telefon kafasına göre takılıyo :)

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Rich4arD

Rich4arD

Üye
İlginç .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt