feyyazzz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben 2 Gb denedim oynatıyor ayrıca kendi çektiği 50 dakikalık bir video neredeyse 5Gb yer kaplıyor onu da oynatıyortek boyutta 1.5 gb ve üstünü oynatmıyo diye bi yazı okumuştum
format doğru olsada 30fps den fazlasını da oynatmıyorya ben bluray film indirdim işte netten inception die onu bi deniyim dedim çalıştırmadı birisi yazmıştı 1080 p çalıştırıyo die o yüzden denedim yoksa telin kendi 720 p ye kadar dimi bi ara onu da denerim ama belki de filmin formatındandır dosya türü mkv diyo ama çalıştırmıyo
Ben Total video converter kullanıyorum hemen hemen her formata çeviriyor ve de video olçü ayarı kalite ayarı da var bende 25 ve 30 fps idealhmmm peki bu fps olayında 23 mü 25 mi30 mu hanngisi iyi giderek yükselen mi yoksa alçalan mı
--------------- Ekleme ---------------
bide şu mkv ler çok büyük resident evil afterlife var 8 gb bunların kalitesini düşürüp atabilir miyiz içine kaliteyi nasıl düşürebiliriz
MKV de aynen AVI formatında olduğu gibi bir container, yani içinde bin türlü video formatını barındırabiliyor.
Ama nasıl AVI'yi çevremizde daha çok DIVX/XVID (MPEG4-Part2) dosyaları içeren videolar şeklinde görüyorsak,
MKV de çoğunlukla H.264/x264 (MPEG4-Part10) codec'leri ile kodlanmış yüksek çözünürlüklü videoları barındırıyor içinde.
Son dönemde HDTV'lerden veya HD-DVD/BluRay disklerden rip'lenmiş 1280x720 ve üstü çözünürlükteki büyük boyutlu
(çoğunlukla 1.05GB, 2.1GB, 4.3GB boyutlarında) videolar x264/H.264 ile kodlanıp AC3/DTS/5.1 ses desteği ile birlikte
MKV dosyaları olarak release ediliyorlar. x264/H.264 codec'leri Xvid/Divx'den aynı şartlarda en azından %20 daha verimli.
Bu nedenle aynı dosya boyutunda daha kaliteli videolar oluşturulabiliyor.
Altyazıyı filme gömdüysen neden göremeyeceksin ki ? Gömdüysen Pc üzerinden izle bak olay tamam mı eğer göremiyorsan olmamış demektirArkadaslar hersey ıyı guzelde bu anlattıgınız filmlerde altyazı olayını nasıl cozuyorsunuz? herseyı denedım, filme altyazıyı gomdum ama altyazıyı bırturlu acamadım. Dedıgım gıbı oynatmada problem yok, sorun sadece altyazıyı goremıyorum fılmde! Yardım lutfen. Forumda bahsedılen butun olayaları denedım ama altyazıyı olayını cozemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?