Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 anna icin yazı tipi sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nosteam1
Üye
Konu Sahibi
N8 anna icin yazı tipi sorunu
selam arkadaslar bugun cıkan anna guncellemesini yaptım forumda okudugum programsız yazı tiplerini önceki versiyondaki gbi uyguladım ama bi sonuc alamadım :S bi yardım edermisiniz...
uribaju
Üye
anna için kullanılamıyor malesef bir yolunu bulup yaptığımda bilgilendiririm
najanaja
Üye
belki isimlerini değiştirmişlerdir biliyosun önemli olan isim. Öğrenmek için ise herhangi bir dosya yönetici prosu ile eğer netquin mobile guard warsa onunla dene Z/Resource/fonts bu yolu takip et o zaman isimlerini öğrenebilirsin fontların sonra eski uyguladığın işlemi o isimlerle değiştirip dene. OK. Ayrıca arkadaşlar bu yöntemle bütün nokia ların font isimlerini öğrenebilirsiniz ve fontu deiştirebilirsiniz. Ayrıca z ye bakmak için telin hackli olmasıda gerekmez dediim gibi netquinle girip öğrenebilirsiniz. OK....
Henüz anna ya sahip olamadığım için bakamıyorum eğer yapamıcak olursan ben anna güncellemesi yaptığım zaman söylerim. O da heralde 2 ay kadar sürer baksanıza hala çıkacağı yok bu meretin
sen konuyu yanlış anlamışsın arkadaş zaten eski yazılımda kullanıyomuş yani elinde uyumlu font zaten var sen ona font veriyosun zaten fontun anna sı belle si olmaz ne alaka. dediim gibi büyük ihtimal nokia fontların isimlerini değiştirdi o yüzden işe yaramıyo attığı fontlar bi önceki msj da dediimi uygulayın bence.
sen konuyu yanlış anlamışsın arkadaş zaten eski yazılımda kullanıyomuş yani elinde uyumlu font zaten var sen ona font veriyosun zaten fontun anna sı belle si olmaz ne alaka. dediim gibi büyük ihtimal nokia fontların isimlerini değiştirdi o yüzden işe yaramıyo attığı fontlar bi önceki msj da dediimi uygulayın bence.
ne bilelim kardeş bi açıklama yapmamışsın ki normal fontlarda var o kadar çok olunca insan anlamıyo. normalde 4 taneydi nokia bu sefer 14 yapmış o yüzden. tabi artık bende gördüm annayı yükledikten sonra ilk işim oraya bakıp isimleri almak oldu.