n8 anna bir sorun daha. Yardim edin lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
n8 anna bir sorun daha. Yardim edin lutfen
arkadaslar angry birds'in anna uyumlusunu forumdan indirip kurdum. Guzel de çalısıyor taki telefonu kapatıp acana kadar. Kapatıp acıyorum oyunun simgesı var ama acilmiyor. Bu sorunu nasıl çözebılırım. ( tlfn dılını ing yapınca oyun kayboluyo. Turkce yapınca gorunuyo ama açilmıyo)

volkanmoli

Üye
buna benzer bir sorunda bende var.. 3-5 tane oyun yükledim oyunlar gayet güzel çalışıyordu ama sonra ne olduysa bazılarında simgelere tıklıyorum ama oyunlar açılmıyor bazılarında ise çalışıyor ne yaptıysam olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

batuctidatan

Üye
ben nokia C6-00 kullanıyorum daha 1 gün bile olmadı fakat sorunları var.Eğer yardım edeblrsenız cok sevınırım.Sorunum ıse fotograf cektıgımde cekılen fotograf dırek telefon belleğine yada hafıza kartına gıdıyor.Fotografa ordan bakabılıyorum ancak Menu den fotograflara girğimde ise bembeyaz bır ekran cıkıyor yada ekran donuyor kırmızı tuşa basınca tekrardan ana menuye donuyorum.Pc'de ise rahatca gorebılıyorum.Ayrıca videolara gırmek ıstedgımde ıse ekran donuyor.sadece menuye donebılıyorum sadece vıdeolar ve fotograflar kısmına girince ekran donuyo kırmızı tus ıle ana menuye donebılyorum.Sorunuma yardım edebılrsenız cok sevıncem.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
ovi store den indir orda var sorun olmaz.. ücretsiz

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
konu dagildi ya. Arkadaslar acil yardm beklyrm.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
ovi deki anna uyumlu mu?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
oviden indirip yukledm ama gene ayni. Yok mu caresi bunun ya?

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar forum da defalarca anlattım , anna ve belle yazılımlarını flash layarak atarsanız bu sorunlar yaşanmaz.

sizler neden inat edip oviden yüklüyorsunuz, daha sonra hata veriyor diye burada konu açıyorsunuz. lütfen biraz anlayışlı olalım forumda gereksiz konular açarak kirlilik yaratmayalım.

man20

man20

Üye
dadas_2525 ben o sorunu çözdüm. Şimdi oyunlar açılmıyor ya yapmanız gereken tek şey bi tane oyun silmek. Bir tane oyun sildikten sora diğer bütün oyunlar açılacaktır. Eğer ilerde oyun yüklediğinizde yine aynı oyun açılmama sorunu yaşarsanız yine aynı şeyi yapın (bir tane oyun silin). Bu arada bu sorun bi tek oyunlarda olmuyor programlardada oluyor böle bişi olduğunda bi tane program silin yüklediklerinizden, diğer bütün programlar açılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt