n8 ana ekrana kısayol ekleme sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
n8 ana ekrana kısayol ekleme sorunu yardım
arkadaşlar merhaba,telefonuma batery power saving 3.04 programıni kurduktan sonra ev ekranıma kısayol ekleyemiyorum,eklıyorum ama ekrana gelmiyor,bu programı internette yazn tüm yöntemlerle silmeye çalıstim ama tam sonuna gelince bir ofis belgesi açılıp indirdiğim sitenin adı yazıyor..belgeyi kapatınca ise dosya silinemiyor diyor ve kaldırma iptal oluyor,telefonuma şuan format atma şansim olmadığından ,format atmadan bu sorunun çözümünü arıyorum,yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yardm edebılecek yok mu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklemelerden kaldırmayı denedın mi?

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
evet kardeş denedm,denemedğm tek şy,dosyalarnı silmek onuda bulamadğm icin silemedm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulama ayarlarından tüm secenekleri kapalı yapıp denedin mi?

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
evet denedm kardeş,programımn arkada çalşmadğndanda eminim,kapatiyrm çnkü programla...

projectmaximo

projectmaximo

Üye
aynı sorun benim de başıma geldi. defalarca hard ve soft format atmama rağmen sorunu çözemedim arkadaşlar. Şu an için yazılımı yeniden yükleme gibi bir şansım da yok ne yapabilirim bir fikri olan var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl bir sorun oluyor

projectmaximo

projectmaximo

Üye
najanaja

najanaja

Üye
telefonun hacklimi? hackliyse haber wer seni kurtarayım bu dertten :)

- - - Eklendi - - -

hoş tarihi şimdi gördüm 1 ay olmuş yardım isteyeli :) heralde halletmişsindir.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben halledemedim ve telefon hackli:)

najanaja

najanaja

Üye
ben halledemedim ve telefon hackli:)

aynı uygulamadan mı bahsediyosun sende ? ben uygulamayı kaldırma yöntemi söyleyecektim ama sen hard format attığını söylüyosun hard formattan sonra uygulama die bişey kalmaz ki önizlemeyi gördüm ama bu sorun ne yaptıktan sonra olmaya başladı ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye

aynı uygulamadan mı bahsediyosun sende ? ben uygulamayı kaldırma yöntemi söyleyecektim ama sen hard format attığını söylüyosun hard formattan sonra uygulama die bişey kalmaz ki önizlemeyi gördüm ama bu sorun ne yaptıktan sonra olmaya başladı ?

yok benim o uygulamayla alakam yok:) ben telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra oldu bu. üstüne bikaç defa hard ve soft format atmak zorunda kaldım ama düzeltemedim. hayır dağın başındayım internet çok zor çekiyo, cfw ve phoenix indiremiyorum böyle kaldı telefon:)

najanaja

najanaja

Üye
hmmm o zaman maalesef o konuda bişey diyemem kardeş iyide yine de anlamadığım hard format teli tamamen sıfırlar ona rağmen nasıl düzelmez ki bu olay. senin ki başka bi garipmiş :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
hmmm o zaman maalesef o konuda bişey diyemem kardeş iyide yine de anlamadığım hard format teli tamamen sıfırlar ona rağmen nasıl düzelmez ki bu olay. senin ki başka bi garipmiş :)

sorma ya ben de anlamadım nasıl düzelmez:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını biçimlendirdin mi?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
[ENGİN];5065899' Alıntı:
hafıza kartını biçimlendirdin mi?

kartı biçimlendirmedim ama kartla alakalı olduğunu sanmıyorum. hard formattan sonra kartı takmadan denediğimde yine aynısı oluyor çünkü:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
enteresan!

tempestshine

tempestshine

Üye
gerçekten enteresan

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bence de enteresan:) flashlamadan geçmeyecek sanırım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt