N8 almayı düşünüyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Cevrenızde N8 satan veya bu forumda satıpta hatırladıgınız kişiler varmı.YADA SIZ SATIYONUZMU :ehe :ehe

seymen16

seymen16

Üye
galaxy s çok güzel telefon da kamerası iyi değil :S keşke biraz daha iyi olsa kamerası hiç düşünmeden alırım..

Utku

Utku

Üye
galaxy sssss:off:

seymen16

seymen16

Üye

Android telefonlar var. Lg'nin optimus serisine bakabilirsin.

optimusu da araştırdım yazılım güncellemeleri konusunda falan sorun çıkıyormuş. yani kolay kolay güncelleme çıkmıyormuş

pRime.

pRime.

Üye
optimusu da araştırdım yazılım güncellemeleri konusunda falan sorun çıkıyormuş. yani kolay kolay güncelleme çıkmıyormuş

Ozaman htc modellerine bakacaksın androidde en iyi yazılım desteğini htc veriyor.

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Cevrenızde N8 satan veya bu forumda satıpta hatırladıgınız kişiler varmı.YADA SIZ SATIYONUZMU :ehe:ehe

nonamex

Üye

Şahsen Optimus Black kullanıyorum. LG 2.3'ü çıkarmakta biraz tembellik yaptı ama 2.3'e "yükseltilebilir" olarak çıkardığı için güncellemeyi yayınlamak zorunda. LG Ingiltere Online Desteğine sorduğumda bana eylül sonunda gelecek dedi ordaki adam..
Cihazda şimdilik abartılı bir sorun yok.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Cep Telefonu ve Aksesuar İlanları bak burdan incele bulursun mutlaka, cihaz güzel cihazdır ayrıntılı anlatmak isterdim ama n8 hakkında çokca yorum yapılmıştır. yeni anna yazılım güncellemesi sonrası daha stabil ve kullanışlı olacaktır. işletim sistemi senin için önemli ise onu belirt bizde seni yönlendirelim.

----------Eklendi @ 02:26:36 ---------- Yazıldı @ 02:22:13 ----------

ayrıca arızalı diye yaydıkları şey, ilk piyasaya sürüldüğünde yazılımla alakalı bazı sıkıntıları donanımsal olarak yaydılar etrafa. oda düzeldi:good:

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
eyw arkadaslar:oke:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Güzel telefon tavsiye ederim ikinci elini de 700-850 arası bulabilirsin :)

uribaju

uribaju

Üye
acil alasın varsa al ama bana sorarsan n9u bekle derim :oke:

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia N9 da hafizam beni yaniltmiyorsa flas lite surumu ile geleceginden internette video izlerken N8'deki gibi sorun cikartacaktir. Video izlemek ve cok karmasik online oynamak haricinde N8'in internetle bir sorunu yok bence. Hatta veri aktarim hizi oldukca yuksek. N8 oldukca basarili bir telefon. Eger ikinci el almayi dusunuyorsan 700 Tl'ye bence alma. Ben burdan sifir fiyatlarina bakip sana gondereyim pasaport ayarlayabilirsen, Ikinci el fiyatina sifir N8 kullanmis olursun. Sen sonra dilini degistirirsin...

hell yeahh

Üye
kardeş ben satıyorm 3 ay oldu alalı 1 yıllık kasko yaptırdım 150 lira verip hiçbir hasar mevcut değil telefonda hiçbir eksiklikliği yok ekranda jiletinsiz falan hiç gezmedim ilgilenirsen pm
kaskodan dolayı:900 tl

STaT!C

STaT!C

Üye
Yaklaşık 2.5 - 3 aydır N8 kullanıyorum. Görülen eksisi web browserda 3-4 sekme açarsan telefon kasıyor. Symbian anna gelecek yakında o düzelebilir. hoparlör yanlış konumlandırılmış telefon çaldığında sesi biraz zor duyulabiliyor. Ve de video çekerken yanan kırmızı flash bence yetersiz. Telefonu aldığıma pişman değilim.

emreipekci

emreipekci

Üye
dostum 5 ay once olsaydi durma al derdim. ama suanda yanimda iyi bir kamera tasimak istiyorum diyorsan ve eksik yonlerinin seni bunaltmayacagini dusunuyorsn al. daha hizli ve daha stabil birsey istersende htc oneririm.
bu ara telefon konusunda cabuk karar vermelisin ayrica. kurdaki artislari henuz fiyatlara yansitmadilar ama yansidigi zaman hic telefon falan alinmaz. sadece 2. el piyasasinda alinabilir.

zorbey42

Üye
bende var kardeş 850 lira diyorum
silwer white gerçek alıcıysan cevap yaz konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt