Uruloki
Üye
hayır maverick ben orda kullanım olarak dedim ki bak 61semih dedğime gelmişsin tabi ki burda nokianın paylarını biliyorum ondan dolayı ne kadar büyük bir dev onuda biliyorum ki senin dediğin telefonlar hep N8 den sonra çıktı değil mi androidin desteklemediği şeyleri symbian 3 destekliyor farkındaysan he şu ram meselesibe gelince bakarsın 40 tane program aynı anda açık var bizim bölümde ki bende çok 7-8 program açtım ve hep böyle kullanıyorum hiç sorun olmuyor nedensi yani kullanmadığın cihaz için yorum yapma diyorum sana anladın mı bak ben wave böyle galaxy s böyle diyormuyum hatta bence şu an en iyi android telefon htc sensation çıkmamışta olsa yani burda fanlığa gerek yok
----------Eklendi @ 21:31:20 ---------- Yazıldı @ 21:28:39 ----------
ve evet uygulama şu an kıt ama ile portlanmaya başlandı hatta ar drone du galiba helikopterin ismi sadece iphone da var ama şu an symbian içinde var ve qt sayesinde bunlar ayrıca şu an nokia nın akıllı telefon piyasası payı %38 normal telefonda ise %40 civarı
----------Eklendi @ 21:31:20 ---------- Yazıldı @ 21:28:39 ----------
ve evet uygulama şu an kıt ama ile portlanmaya başlandı hatta ar drone du galiba helikopterin ismi sadece iphone da var ama şu an symbian içinde var ve qt sayesinde bunlar ayrıca şu an nokia nın akıllı telefon piyasası payı %38 normal telefonda ise %40 civarı
ben sadece dlnanın marifetinden bahsediyorum
dedıgıme gelmıssın dıyorsunda bana 5 tane model soyle dedın hdmı olan soyledım bu durumda sen ne olmus oldun