N8 almaya değer mi beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
bende nisanda aldım n8, şimdiye kadar hiçbişe yoktu ama donma başladı, 1100 lira verdiğim cihazın bu hale gelmesine sinir oluyorum resmen,ayrıca çok yavaş.. arkadaşım galaxy s aldı aynı zamanda zehir gibi makine, ben şimdi olsam galaxy s- s2 alırdım

arkadaşım telefonunun donmasına sebep olan uygulama falan olabilir ve ayrıca telefon hafızasını boş tutmaya gayret et oyun,uygulama,resim,mp3 gibi şeyleri e ye yani depo hafızasına yükle benim telefon hafızası boş depo hafizada sadece oyun ve proğramlar var çıkarılabilir hafıza 16 gb bulamadım nokianın orjinal 8 gb olanını kullanıyorum onada sadece resimler,videolar ve mp3 ler var ve telefon tık demiyor

serdar84

serdar84

Üye
ben n8 mi bir kere caldirdim gittim bir daha aldim vede memnunum galaxy s 2 cok dandik duruyo hem samsung lg htc yi aldinmi bir süre sonra insan bikiyo bakma sen androidcilerin dedine nokia n8 len istedigini yapabiliyorsun sonucta usb su isiticisini tak kahve pisir

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8 mi bir kere caldirdim gittim bir daha aldim vede memnunum galaxy s 2 cok dandik duruyo hem samsung lg htc yi aldinmi bir süre sonra insan bikiyo bakma sen androidcilerin dedine nokia n8 len istedigini yapabiliyorsun sonucta usb su isiticisini tak kahve pisir

bak bunu düşünemedim ben kahve pişirmek he :)d

intro

intro

Üye
n8 i donan reset atan arkadaşlar bunu nasıl başarıyor acaba bi tarif ederlerse kendi telefonumda denemek istiyorum.
Ve n8 i piyasadaki hiçbir telefon ile karşılaştırmam da. Media player olarak hangi telefon kullanılıyor. Hangi telefon şarj aleti olarak kullanılıyor ki

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
<br />
<br />
telefon çalındığı zaman me kadar ağır koyar adama .

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

nası çaldırdın yaw geçmiş olsun :oke: bende korkmuyo değlim bazen çaldırırım felan diye ankara sonuçta büyük şehir

----------Eklendi @ 13:18:26 ---------- Yazıldı @ 13:18:11 ----------

ben kaskolatmıştım gerçi telefonu ama olsun

----------Eklendi @ 13:19:12 ---------- Yazıldı @ 13:18:26 ----------

n8 i donan reset atan arkadaşlar bunu nasıl başarıyor acaba bi tarif ederlerse kendi telefonumda denemek istiyorum.
Ve n8 i piyasadaki hiçbir telefon ile karşılaştırmam da. Media player olarak hangi telefon kullanılıyor. Hangi telefon şarj aleti olarak kullanılıyor ki

bana arada bi oluyo reset öyle donma felan da nadiren yani büyütülcek cinsten değil pr 1.2 den kaynaklanıyodur bunlar büyük ihtimal