adam kafar vermis de sen onun bu basligi acarken kararsiz olduguna ihtimal veriyor musun utku... Yapma gozunu seveyim... Bu mesajlar kasilsin diye acildi bu baslik zaten... Basligi acan acemi biri olsa eyvallah....
adam kafar vermis de sen onun bu basligi acarken kararsiz olduguna ihtimal veriyor musun utku... Yapma gozunu seveyim... Bu mesajlar kasilsin diye acildi bu baslik zaten... Basligi acan acemi biri olsa eyvallah....
Bu mesajından sonra sakın bana "Symbian fanı değilim. Sadece N8'i kötüleyenlere cevap yazıyorum" deme.
Çünkü yorumlarıma bak. Hiçbir şekilde N8'i kötülemedim, aksine Galaxy S'i kötüledim dikkat edersen. O zaman sesin çıkmadı, ama kararım Galaxy S'ten yana olunca çamur atmakta hiç gecikmiyorsun maşallah.
u yoruma cevaben öyle demiş sen yanlış anladın sanırım.. konuyu kararsız kaldığın için açmışın ve hala kararının değişme ihtimali olabilir sonuçta..utkunun böyle demesi onayanlış gelmiş.. bana da yanlış geldi şahsen.. belki kararını değiştirceksin..
ben ikisini de kullandım fiyata göre bakarsan iki telefonda alınmaz... o kadar fark derken saydığım 3-5 farkla sınırlı değildir heralde. ama yinede iki telefon aynı kefeye konulamaz.
ben ikisini de kullandım fiyata göre bakarsan iki telefonda alınmaz... o kadar fark derken saydığım 3-5 farkla sınırlı değildir heralde. ama yinede iki telefon aynı kefeye konulamaz.
hiç belli olmaz şu an nokia farklı planlar üzerinde bence. çok daha üstün telefonlar çıkacaktır ama şuan hi geliştirmelerin çoğu işletim sistemleri ve yenilikçi teknolojiler üzerine.. n8 şuan için nokianın en güzel fotoğraf çeken telefonu ve bu yıl içinde bu konuda ona raki bir telefon çıkarcağını sanmıyorum nokianın.. önceki telefonlar gibi fiyatı düşecek.. üretimde durcak elbet ama stoklardaki telefonlar 2 yıl daha kalır diyorum ben.. bi ara n73 almıştım hemde çıkalı en az 3 sene olmuştur. belkide ama sıfırlar vardı piyasada..
hiç belli olmaz şu an nokia farklı planlar üzerinde bence. çok daha üstün telefonlar çıkacaktır ama şuan hi geliştirmelerin çoğu işletim sistemleri ve yenilikçi teknolojiler üzerine.. n8 şuan için nokianın en güzel fotoğraf çeken telefonu ve bu yıl içinde bu konuda ona raki bir telefon çıkarcağını sanmıyorum nokianın.. önceki telefonlar gibi fiyatı düşecek.. üretimde durcak elbet ama stoklardaki telefonlar 2 yıl daha kalır diyorum ben.. bi ara n73 almıştım hemde çıkalı en az 3 sene olmuştur. belkide ama sıfırlar vardı piyasada..
5800 ın sıfırları hala kapış kapış satılıyosa n8 de hemen piyasadan çekme felan olmaz ayrıca n8 sadece nokia nın değil bütün cep telefonları arasında en iyi çekim yapan telefon fotoğraf makineleriyle kıyaslanıyo
gayette ddeğer ayrıca 5800 ın hdmı girşi varmı yığın hafızası varmı kasası alüminyummu plastik mi kalem ihtiyacı duyuluyomu hd çekim oynatma varmı işlemci gücü ne ekran koruyucusu bile olmayan bi telefonu N8 le kıyasladınızya daha da bişey demem sizee