N8 almaya değer mi beyler ?

Konu Sahibi

arkadaş zaten işletim sistemini falan değiştirmeden, direk Android uygulamalarını çalıştıracağı için ancak Android'e destek kesildiğinde n9'a destek kesilir.

Konu Sahibi
konu buraya nereden geldi be

evet beyler neden galaxy s diyorsunuz?

----------Eklendi @ 02:15:27 ---------- Yazıldı @ 02:14:30 ----------

n9'a daha var kardeş 2 hafta içinde alacağım o yüzden.

nonamex

Üye
konu buraya nereden geldi be

evet beyler neden galaxy s diyorsunuz?

----------Eklendi @ 02:15:27 ---------- Yazıldı @ 02:14:30 ----------

n9'a daha var kardeş 2 hafta içinde alacağım o yüzden.

Hız ve Güncel uygulama ve Oyun Desteği. SPB Shell 3D ile süper oluyor.

Tepkiler: iatis ve Silinen Üye 2149105
yaw arkadaslar birakin su n9 eger linux tabanli telefon istiyorsaniz gidin adam akkili android alin,hem ne zaman cikacagi belli degil tam bu sene aralik ayina dogru htc nin müthis androidli telefonlari cikacak.

ona verecegin parayı samsung galaxy s2 ye ver daha iyi çok memlun kalırsın telefon harika bişey

mcnpl4

Üye
ya bırakın telefona o kadar para vermeyi karı kızla harcayın paranızı daha güzel.. ben aldım da noldu cepte para kalmadı..

ya galaxy s2 boyutu felan tablet gibi cebe sığmaz tamam performansı iyide bence n8 belle de doruğa ulaşır fiyatıda artcaksa belle de artar anna da değill n8 al derim

----------Eklendi @ 11:49:39 ---------- Yazıldı @ 11:37:33 ----------

uygulamalar için anna veya belle bekleniyo olabilir sonuçta hergün yeni symbian telefonlar çıkıyo ve 2016 ya kadarda böyle olcak siz bunlara rağmen uygulama çıkmıcağına inanabiliyomusunz tamam eskisi gibi destek olmayabilir ama ben güncellemelerden ümitliyim

akıllı ol arkadaşım yakma kendini kaçınılmaz son androıd nokıa ya verdiğimiz paralar harmdr be valla haram millit androıd le uzaya uçuyor biz symbıanla at arabasıyla gidiyoruz yani millet ferrari kullanıo bizse hala hacı muratta ısrar ediyoruz biraz gözümüzü açalım artık nokıa bizi keklıo

mcnpl4

Üye

o bir yaşam tarzı ama htc desire hd gs2 fln çok büyük hızlandırılmış tren desek daha iyi olur yada jumbo jet.. telefon dediğin hem akıllı hem kullanışlı hemde ele avuca sığmalı.. aşırı oyun internet fln istiyorsan laptoplar var daha dün baktım 6 küsür ghz turbo işlemci.. samanyolundan çıkarsın onla..

----------Eklendi @ 12:50:04 ---------- Yazıldı @ 12:48:22 ----------

bemce belle cıkmaz yada daha hızlı işlemcili teleffonlarla çıkar. ama umarım bizim n8ler de olur.

sende iyiymişsin ha 1000 liralık hacı murat a biniyosun ha :d bizimki hacı muratsa alt segmentler ney 5800 c6 vs güldürmeyin adamı iyice abarttınız uzaya gidiyo felan

----------Eklendi @ 13:24:25 ---------- Yazıldı @ 13:23:42 ----------

dostum e7 ve n8 in belle li fotoları var görmediysen link atıyım

mcnpl4

Üye
ayrıntılı mı ama? bazıları sadece ana ekran oluyobişey anlamıyom ama atarsan sevinirim..

ayrıntılı mı ama? bazıları sadece ana ekran oluyobişey anlamıyom ama atarsan sevinirim..

Uploaded with

Uploaded with

galaxy s 2 kullanıyorum aynı zamanda, biraz daha bekleyip htc nin evo 3D sini almak çok daha mantıklı olurdu ama dayanamadım buara telefon alınacak zaman değil çünkü her firma hamlelere göre hareket ediyor birbirini kolluyor.En azından eylül ayına kadar beklemek en mantıklısı

ozggurr

Üye
Ben bundan 10 ay once de yazmistim simdi de yaziyorum, N8 ve N8'den daha sonra cikan smartphone denen telefonlar luks telefonlardandir. Bence aylik geliri uc asagi bes yukari 3000 Tl'nin altinda olan bireylerin almasi bir cok baska seyden fedakarlik etmeleri anlamina geliyor.

Geliri aylik 3000 TL'den daha az olanlar icin N8 ve benzer telefonu almak eger o telefon alana para kazandirmayacaksa cok cok cok gereksiz bir harcama olur. Istersen blackbird48 adli arkadasimizin dustugu yanilgiya dusup uzaya ciktiginizi sanin cep telefonunuzla, isterseniz yine blackbird48 arkadasimizin dustugu yanilgiya dusup cep telfonunuzu at arabasi zannedip ustune binmeye kalkisin, bu parayi verecekseniz gelirinizi ve nelerden fedakarlik ettiginizi iyi dusunun. HTC de olsa Iphone da olsa N8'de olsa cok pahali telefonlar sonucta...

Tepkiler: blackbird48, PureFood ve mustafakamikaze

resimler varda nokiadan resmi bir aciklama yok eski telefonlara bellenin gelecegine dair bir bilgi de yok internette