N8 almaya değer mi beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
opera yavaş mı acıyor?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet 11 biraz sorunlu ama yavaş deil bence henüz beta saylır bazı ekskleri var. ama opera da daha sayfa yüklenmeden rahatça dılaşabilirsin

nonamex

Üye
evet 11 biraz sorunlu ama yavaş deil bence henüz beta saylır bazı ekskleri var. ama opera da daha sayfa yüklenmeden rahatça dılaşabilirsin

Elop hazretleri Symbian'ı bırakacaklarını açıklamadan önce çıkan uygulamalar genellikle sorunsuzdu. Ah elop hazretleri ah.. Şirketler Symbian için pek uğraşmıyor artık

mcnpl4

mcnpl4

Üye
köpek herif..

SilentOne

SilentOne

Üye
evet arkadaşlar bu konuda ben de bu arkadaş gibi düşündüm. Video önemli değil, çünkü vodafone'un hızı ile izlemem imkansız. Wlan olan yerlerde laptoptan giriyorum zaten.

android'in uygulamaları beni cezbediyor.

Fakat ilk mesajda da dediğim gibi baya bi android kullandım ama bi türlü ısınamadım.

Çok karışık yaa ...

aynen yha bir menü düzeni var insan ne nerde karıştırıyor telefonu almak için 5 günün geçiyor ama su meego gelsede bir alışsak

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sakinim zaten:)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Niye öyle dedinki

WebStyle

WebStyle

Üye
Bir hevesde gittim aldım. Ama şu anda gerçekten N8 aldığıma pişmanım memnun değil misin diye soracak olanlar çıkabilir. Tamam telefon bir nebze'de olsa ihtiyaçları karşılıyor. Ama gözüm o zamanlar ne yazık ki Nokia'dan başka cihazları görmediği için en kral o sanırdım. Bu saatten sonra bu cihaz alınmaz. Yeni çıkacak olan modelleri beklemeniz de fayda var. Nokia N9 gerçekten hem görsellik olarak hemde işletim sistemi bakımından gayet makul görünüyor. Yeni cihazların çıkmasını bekleyin derim. Nokia dışında bir cihaz tercih edecekseniz kesinlikle galaxy s2 olmalı. Cihaz manyak ötesi birşey. Kullanmayan bilemez tabi. Kesinlikle gidip inceleyin bu ürünü derim..

mesut1979

Üye
slm,farkindaysaniz subattaki aciklamasindan sonra uygulama sayisi felaket azaldi ve bu durum artik böyle devam eder,anna niye gecikiyor bir düsünün bakiyim milleti symbiandan sogutup WP7 yönlendirmek.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
adam zaten microsoft'tan geldiği için belliydi böyle olacağı.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
slm,farkindaysaniz subattaki aciklamasindan sonra uygulama sayisi felaket azaldi ve bu durum artik böyle devam eder,anna niye gecikiyor bir düsünün bakiyim milleti symbiandan sogutup WP7 yönlendirmek.

mantıklı..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mobil işletim sistemi piyasasını da microsoft ele geçirir her işi hile.

Pc ile bilgisayar piyasasını ele geçirdi.
IM karşısında Msn Messenger ile,
Linux karşısında Windows ile,
PlayStation karşısında xbox 360 ile

piyasaları ele geçirdi ama hep hile ile. Hep adamlarını sızdırdı.

Şimdi de mobil işletim sistemi piyasasını ele geçirecek gibi görünüyor. iOS geliştiricilerini WP7'ye transfer etmeye başlamışlar bile...

nonamex

Üye
Mobil piyasasında Windows'u hayatta tercih etmem. İstediği kadar geliştirici transfer edebilir.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz baya gelişecek gibi. O zaman ben tercih ederim.

mesut1979

Üye
Mobil piyasasında Windows'u hayatta tercih etmem. İstediği kadar geliştirici transfer edebilir.

niye,eski windows mobile sistemiyle karsilastirma yeni sistemin eskisiyle alakasi yok,valla bilmiyorum ama almayi da düsünmüyorda degilim gecen bir inceledim felaket hizli suan fiyatlari acayip ucuz.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
gerek arayüz, gerek program bakımından.

----------Eklendi @ 02:03:06 ---------- Yazıldı @ 02:00:54 ----------

arkadaşın nokia'ya genel olarak bi garezi var. MeeGo'yu da kötülemis.

one2one2

one2one2

Üye
bence galaxy s2 ama şarj aletini yanında gezdirmen gerek ;)

nonamex

Üye
gerek arayüz, gerek program bakımından.

----------Eklendi @ 02:03:06 ---------- Yazıldı @ 02:00:54 ----------

arkadaşın nokia'ya genel olarak bi garezi var. MeeGo'yu da kötülemis.

Elop hazretleri başka cihazlarda kullanmayacaklarını açıkladı. MeeGo bence iyi bir sistem, N9 da yeterli fakat ben Official destek istiyorum. 2 gün sonra desteği kesilir, onlar bunlar destek verir değil. Direk Nokia desteklesin istiyorum. O da olmayacak gibi.