mavrick
Üye
niye nedemek cahil n8 alanları sen salakmı sanıyorsun önüne hangi cihazı alırsan al bakalım ama tek telefonda olacak saydığım şu özellikler
-dolby digital plus 5.1 --- hdmi aktarım sayesinde gerçek müzik sistemlerine 448-6000kbps ses kalitesi aktarımı dinletimi
-zeiss lens
-12 megapixel 1.83 büyük sensör , gmrüntüyü hızlı yakalayıp kaliteli kaydeden obtüratör artı broadcom foto işleyici gpu set
-fm transmitter
-flash desteği 4.1 şuan piyasada 100de 80 videolar açılıyor
-xenon gerçek flaş
-wolfson ses çipi
-çift mikrofon teknolojisi 720 30 fps(modlar) 256aac ses ile birlikte (sen bırak telefonu kompakt makineler bu sesi kaydedemiyor)
-ücretsiz a gps ortalama 10 saniyede buluyor seni sesle yönlendiriyor km herşeyi hesaplıyor
-aliminyum çizilmez gövde- gorilla glass çizilmez ekran (baltayla saldırmazsan)
-hdmi 60-vs hertz yüksek kaliteli görüntü
-tüm video codecleri artı alt yazı gömme sorunsuz
-arttırılabilir hafıza
-bluetooth 3.0
-çift şarj portu
-usb özelliği sayesinde hard diskler , klavyeler, mauseler , flas diskleri bağlama istediğin gibi veri alıp gönderme disk üzerinden film açma kısacası herşey , ha havam batsın dedirteceksen yaz aylarında usb fun lardan alıp ayak üstü serinletirsin bile kendini
-ücretsiz ofis program
-hd hergün eklenen oyunlar
-dokunmatiğine göre değişiklik gösteren titreşim efektleri
-yeniden kodlanan symbian 3 yazılımı . nokianın testlerine göre eski symbiana göre 3 kat hızlı ve yeniden kodlanmış , arm11 cpu kullanılmış 800mhz güç üretebilirken işletim sistemi verimliliği göz önüne alınarak 680mhz ye çekilmiş(sonuçta bu cihaz işlemci değil kamera odaklı multimedya olarak tasarlanmış) , pil ömrü arttırılmış bu sayede 3 günü bile rahat rahat görebilirsin , oyunlardaki performansdan kaybetmemek için 32 milyon güç üreten broadcom gpu konulmuş (bir nevi turbo boost) kimileri bu noktada samsung kullanıcıları şunu söylüyorlar bizim cihazlar 90 milyon poligon çiziyor - evet doğru ama onu cpu yardımlı yapabiliyorlar yoksa samsunglarda kullanılan gpu 28milyon çizebilen power sgx çeşitlemeleridir . şuan n8 e kağıt üzeri bakıp sallayan insanlar hatta n8 alanlara cahil diyenleri görüyoruz. ama gl bencmark sonuçların bu 680mhzlik çoğu kişice teknoloji gerisi sayılan n8 1 gh lik cihazlarla neredeyse aynı sonuçları vermektedir .
ya şimdi şunları yazıyorum sonra bana gelip diyorlarki n8 galaxysle kapışırmı sen fun boy olmuşsun kazık yemişsin ohoo daha neler neler .ee al yazdık yukarıya benmi sallıyorum yukarıdaki özellikleri , şu özelliklerin çoğunu 1050tl ye hangi cihaz veriyor . hani bunların hepsinide sana yazmadım n8 kullananlara cahil gibi bir niteleme ye cevap bilki yani biz kullandığımız cihazı iyi biliriz.
hakan senin şu wolfsons ses çipini araştırdımda sırf meraktan senin bir yanlışın var bence wolfsons ses çipi wavede ve galaxysvde var n8 de yok ,hatta googlea n8 wm8994(bu kodu çipin) yazdım direk samsungun işte son modellerinde bu çipi kullandığı yazıyor ne iş???
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız