N8 alacağım yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavrick

Üye

hakan senin şu wolfsons ses çipini araştırdımda sırf meraktan senin bir yanlışın var bence wolfsons ses çipi wavede ve galaxysvde var n8 de yok ,hatta googlea n8 wm8994(bu kodu çipin) yazdım direk samsungun işte son modellerinde bu çipi kullandığı yazıyor ne iş??? senin syende haberimiz oldu ben sana o kadar yazdım wavede ses kalitelidir 64 aac den daha yüksektir dedim ama seni inandıramadık

yine mobilbekçisi çıktı yaa ben bunlara inanmıyorum kusura bakma adamlar sadece kullanılmıs diyo kod bile yazmamışlar bence traş,her ürünün bir kodu olur

yani diyelim wolfson yalaaan . e dolby digital plus sisteme dahil şuan yeni çıkan bilgisayarlar ın üstüne bakarsanız dolby digital plus teknolojisi destekliyor nedenmi biz en fazla 320aac seslere alıştık adamlar bunların üstüne çıktı 448-6000kbps dinliyorlar sen denesen acayip hoşuna gider .

mrv11

Üye
n8 tavsiye ediyorum arkadaşım tüm ihtiyaçlarına cevep verebilecek seviyede bir telefon kullanıcısı olarak bunu söluyorum yeni aldım çok olmadı ama son derece memnunum

mainkavi

Üye
yine tartışmalar büyümüş 10 günlük n8 kullanıcısıyım telefonu çok zor buldum piyasada yok talep çok , memnunmusun dersen kamera dışında herşeyden memnunum, çektiğim videolar çok kaliteli ancak fotoğraflarda bi gariplik var gibi renkler soluk felan çıkıyor bilgisayarda iyi ama telefonda görüntüsü pek iyi değil ynede diğer telefonlardan kat kat iyi, benm 12mp beklentim yüksek olduğundan böyle oldu sanırım n8 al düşünmeden uygulama oyun doknmatik ekran vs herşey isteklerine cevap verecektir.

senin dünyadan haberin yok ozaman turkcell rom kullanırsan tabi kasar turkcell mahvetmiş telefonu sen samfirmwareden son yazılımı indir de bir bak bakalım tek bir hata var mı senin kadar boş konuşanı görmedim benim de n8im var ama galaxy s kullanmayı bilmediysen senin sorunun benim telefonumda 1 gblık 600 mblık oyunlar yüklü belki 20 tane ama tek bir kasma kapanma ya da log dahi yok uydurup duruyorsun her zaman...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca telefon daha hiç ısınma yapmadı dedğin kadar senin bunu anlaman da zor gerçi rom nedir bilmiyorsun.... yazılım desteği yok demişsin gir samfirmware a 50nin üstünde rom yayınlanmış şuana kadar sadece galaxy s için her ay en az 2 rom yayınlanmış.... bende iki telefon da var n8i hala satamadım 800e elimde kaldı.... galaxy s tüm özellikleriyle en iyi telefondur s 2 çıkana kadar.... n8 çok basit işletim sistemli oyun uygulama fakiri bir telefon.... ben şuan galaxy ste 20 oyun yükledim toplam boyut 6,3 gb sanırım bu herşeyi anlatıyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...