Amaru Shady
Üye
-
Konu Sahibi
-
N8 alınır mı kardes android telefon al
defalarca söyledik kardeş başını yakma git galaxy s al bin kat daha iyidir
sadece işletim sistemi bedel n8 etabi dogruyu yap komple plastik cebe sigmayan yazilim gelmeyen loglarla basi belada olan ikinci elde yarisindan dusuge satabilecegin gps i bulmasi icin 5ay versende bulamayacak ama kagit uzerinde islemci ve guzel ekrani disinda n8 e ustunluk saglayamayan samsung galaxys istiyorsan al ve fiyatlarida goz onune al ki galaxys2 cikti bile
dostum bence kullanmadan hiç bir markaya ön yargıyla bakıp camur atmaN8 gayet iyi kardeşim almanı tavsiye ederim kullanan biri olarak samsung filan hikaye gösteriş olsun diye işlemci koyuyolar plastikten bi kasa yapıyolar sonra da 800-1400 arası satıyolar işte
N8 gayet iyi kardeşim almanı tavsiye ederim kullanan biri olarak samsung filan hikaye gösteriş olsun diye işlemci koyuyolar plastikten bi kasa yapıyolar sonra da 800-1400 arası satıyolar işte
Senden laf atmanı istediğimi hatırlamıyorumkötü demiyorum zaten işlemci olarak samsunglar şuan bi çok telefondan üstün ama android'in stabil şekilde çalışması için bu gerekli zaten iphoıne ve nokia'da uygulamalarda işlemcinin %90 ı kullanıyo bu oran androidli telefonlarda %60-65 civarında bu yüzden de yüksek işlemci koyuyolar.İyi telefonları var samsung'un eyvallah ona dicek bi lafım yok şimdi galaxy s 2 de geliyo ama ben nokianın kalitesiyle sağlamlığıyla samsungunkini kıyaslamam beniş şahsi fikrim de bu
sadece işletim sistemi bedel n8 e
hani loglardan bayilan isletim sistemimi 2.2froyo yuklemistimde anca loglardan kurtultum dicktim bu seferde internet browserda karsima cikti .iki cihazida kullandim arkadasim bir galaxys le mesaj yazarmisin isletim sistemini kendi gozunle gormeni isterim bana 200karakakterden olusan bir mesaj yaz bakalim ne oluyor ? ne oluyor soylimmi ben yaziyorum biraz uzatinca bastiktan iki saniye sonra afalliya afalliya harf geliyor acaba neden ? inanmazsaniz kendiniz deneyin n8 de boyle bir problem yok ve evet isletim sistemi kodlanmasindan dolayi inanilmaz yoruyor cihazi 40li dereceleri geciyor elin kayniyor bir on dakika oyun oyna bak .. ekrana 1gh e tav olunur ama diger ozelliklere fiss
sadece işletim sistemi bedel n8 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?