aynı sorunu yaşadım. telefon şarj da olmuyor, uzun süre basmak da nafile. flash çok yanlış bir öneri. nokia pazarlamadan sorumlu genel başkan yardımcısı niklas savander'in konuyla ilgili açıklaması var. bazı n8lerde imalat hatası var. bizim forumdaki n8 çılgınları kabul etmedi bir türlü ama nokia sorumluları kabul ettiler. ben de yurtdışından getirmiştim telefonu, faturam var. teleserviceye götürdüm, garanti kapsamında ilgileneceklerini söylemişlerdi bana verdikleri fişte de garantili yazıyordu. sonra netten bi baktım ki 115 lira masraf çıkarmışlar. aradım sordum, yanlış yapmışız telefonunuz garantili değil dediler. o zaman tamir etmeyin gönderin dedim. nokiayı 4 kez aradım. sonuncuda dava açacam diyerek tehdit edince ciddiye aldılar beni ve kvk'ya git, faturanın bir kopyasını bize faxla dediler. telefonu teleserviceden şimdi aldım. yarın kvkya gidecem. telefonu teleserviceden aldığımda bastım açılıyordu, pilde temassızlık var sadece. iki saat açık kaldı yine öldü telefon. değişim şansı yok. bozuk telefonunla servis servis dolaşacaksın belki. 3 hafta sonra teleserviceden ancak geldi telefonum. bakalım kvkda kaç ay kalacak...