N8 Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

RdvanA.

RdvanA.

Üye
    Konu Sahibi
N8 Açılmıyor
1 aydır sorunsuz kullandığım n8 sabah kalktığımda açılmadı :S görüntü aynı resimdeki gibi hiçbir işlem yapmıyor

Uploaded with

sekinardi

sekinardi

Üye
:hmmm garantisi varsa servise yolla..

suat1111

suat1111

Üye
doğru servise hiç kurcalama

RdvanA.

RdvanA.

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından geldi uluslarası servis vardır heralde daha 1 aylık telefonda servise yollanmazki pufff lanet olsun eyw. saol

suat1111

suat1111

Üye
geçmişolsun

TheORCUN

TheORCUN

Üye
yine aynı öneri :D flash :D:D

vito andolini

vito andolini

Üye
bence bi şarja tak çıkar sonra 8 sn açma tuşuna bas aç dene bunu

cenewar88

cenewar88

Üye
aynı sorunu yaşadım. telefon şarj da olmuyor, uzun süre basmak da nafile. flash çok yanlış bir öneri. nokia pazarlamadan sorumlu genel başkan yardımcısı niklas savander'in konuyla ilgili açıklaması var. bazı n8lerde imalat hatası var. bizim forumdaki n8 çılgınları kabul etmedi bir türlü ama nokia sorumluları kabul ettiler. ben de yurtdışından getirmiştim telefonu, faturam var. teleserviceye götürdüm, garanti kapsamında ilgileneceklerini söylemişlerdi bana verdikleri fişte de garantili yazıyordu. sonra netten bi baktım ki 115 lira masraf çıkarmışlar. aradım sordum, yanlış yapmışız telefonunuz garantili değil dediler. o zaman tamir etmeyin gönderin dedim. nokiayı 4 kez aradım. sonuncuda dava açacam diyerek tehdit edince ciddiye aldılar beni ve kvk'ya git, faturanın bir kopyasını bize faxla dediler. telefonu teleserviceden şimdi aldım. yarın kvkya gidecem. telefonu teleserviceden aldığımda bastım açılıyordu, pilde temassızlık var sadece. iki saat açık kaldı yine öldü telefon. değişim şansı yok. bozuk telefonunla servis servis dolaşacaksın belki. 3 hafta sonra teleserviceden ancak geldi telefonum. bakalım kvkda kaç ay kalacak...

Utku

Utku

Üye
Peki alırken nasıl anlarız

cenewar88

cenewar88

Üye
araştırdım epeyce bunu internette
alırken anlama şansı yok. kimi aldıktan bikaç saat sonra yaşamış ayıplı mal diye geri vermiş telefonu. kimi 1 hafta sonra kimi 20 gün sonra ben 21 ekimde almıştım ocağın sonlarında oldu 3 ay sonra yani. şans işi. emin ol yavaş yavaş bundan muzdarip olanların sayısı artacak

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Geçmiş olsun, sonuçta elektronik cihaz.

Utku

Utku

Üye
2.parti üretimlerde varmı peki

cenewar88

cenewar88

Üye
2. parti üretimlerde yokmuş bu sorun. bataryayı sabitlemek için onlara bişey takılmış heralde olan bana oldu. türkiyeye gelenlerin hepsi 2. partiyse sorun yok. gerçi türkiyeden de bu sorunu yaşayan çok kişi var

RdvanA.

RdvanA.

Üye
    Konu Sahibi
bence bi şarja tak çıkar sonra 8 sn açma tuşuna bas aç dene bunu

eyw. usta saolasın şarja taktım uzun süre bastım açma tuşuna telefon 3 kere kısa titredi sonra şardan çıkardım açdım sorunsuz açıldı

--------------- Ekleme ---------------

hepinize ilgilendiğiniz için teşiekkür ederim sorunum çözüldü

suat1111

suat1111

Üye
onu bunu bilmem türkide dispiratörden alacan

vito andolini

vito andolini

Üye
birşey değil dostum

cenewar88

cenewar88

Üye
iyi arkadaşın sorunu benimkinin çapında değilmiş. walla haklısınız, türkiyeden alacaksıni nokia shopdan alacaksın. gerçi bana sorarsan artık nokia falan almayacaksın derim. annemi de vazgeçirdim kuzenimi de. samsung iphone falan daha sağlam, teknik servisler daha ilgili. kullanım sorunu olsa canın yanmaz, imalat hatasından çekiyoruz burada...

makber7222

Üye
yaw arkadaşlar sizden cok ACİLLL! yardım istiyorum. nokia n8 4 gun once aldım. antivirus programı yukledim kaspersky ve eset. kaspersky kabul etmedi ama eseti kabul etti 2 saniye sonra da tlfna reset attı ve bir daha da resetlerin ardı arkası kesilmedi 20 saniyede bi reset atıyor tlfnu acık bırakamıyorum. ne yapabilirim cok acil lutfenn YARDIM EDİN.

vito andolini

vito andolini

Üye
tabiki de antivirüsü sil yapcak bişe yok

Üst Alt