N8 açılışta donma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayhan124

Üye
    Konu Sahibi
N8 açılışta donma sorunu
herşeyi iyi güzelde şu donma sorununu aşamadık sanıyorum.şimdide ilk açılışta bir iki dakika ekran kitleniyor sonradan düzeliyor.tabii buda oldukça rahatsız edici bir durum..aynı sorunu yaşayan ve çözebilen varmı....varsa tecrübesinden faydalanmak isterim..teşekkürler..

ByWorth

ByWorth

Üye
Bence yüklediğin bir program başlangıçta açılmaya çalışıyordur.. En azından ben böyle bir sorun yaşamıyorum.. Swype, Bubbles Lock gibi programlar başlangıçta açılıyorlar.. Belki sorun çıkarıyorlardır..

s.h.a.

Üye
bence yüklediğin bir program başlangıçta açılmaya çalışıyordur.. En azından ben böyle bir sorun yaşamıyorum.. Swype, bubbles lock gibi programlar başlangıçta açılıyorlar.. Belki sorun çıkarıyorlardır..

+11111

Utku

Utku

Üye
symbian ların hepsi öyle

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evt baslangcta actgn (otomatk aclan programlara bak) programlardan kaynaklaniordur

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
bu sorunu bende yaşamıştım.bence nedeni KRAL FM uygulamasından oluyor.ben kaldırdım ve telefon eski haline döndü

iatis

iatis

Üye
bu sorunu bende yaşamıştım.bence nedeni KRAL FM uygulamasından oluyor.ben kaldırdım ve telefon eski haline döndü

Aynen bende de aynı olmuştu.Yaklaşık 1-2 ay uğraştım.Forumda bir arkadaşın yazısını okudum ve programı kaldırdım.Bir daha olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt