N8 acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
N8 acil yardım
arkadaşlar N8 dahili hafızasını görmüyor işin garip kısmı dosyalar var PC de gözüküyor aslında mp3 var bi sürü bunlar PC dede gözükmüyo fotoğraflar var bi sürü hiç birini görmüyor PC ye bağlayınca görebiliyorum depolama modunda kendi kendine (.Ink) uzantılı dosyalar yaratmış daha doğrusu var olan dosyaların uzantısını değiştirmiş herşey normal gözüküyo fakat çektiğim fotoğrafı telefondan değil PC den görebiliyorum silmiyor fakat okuyamıyorda ne acayip değilmi :off::vur

ultrayer6

ultrayer6

Üye
N8 alacaktım bende, ilginç. :hmmm

serkanet

Üye
dostum pc de autorun virüsü var kısayol olarak görünüyorsa pc ne combofix yap ve malesef depo hafızanı biçimlendirmen gerek ultrayer bu durumun n8 le bi ilgisi yoktur tamamen avmo ve autorun virüsü :)

komando04

komando04

Üye
arkadaşım Ovi suit üzerinden biçimlendirdikten sonra yazılımını tekrar yükle sorun kalmayacaktır

serkanet

Üye
yazılıma felan gerek yok depo hafızasına virüs bulaşmış pc ni combofix hjack yazılımları ile tarat yazılım atsan bile virüslü pc ye takarsan depo hafızana direk autorun ini açacaktır

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yazılıma felan gerek yok depo hafızasına virüs bulaşmış pc ni combofix hjack yazılımları ile tarat yazılım atsan bile virüslü pc ye takarsan depo hafızana direk autorun ini açacaktır
aynen telefon şuan virüs yuvası olmuş.telefonu tak pcye eset smart security ile tarat bişe kalmaz sonrada bi format çak tamamdır:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
off combofix acaip virs bulasmis :D

zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar geç bi teşekkür olucak ama gerçekten teşekkürler türkcell de çalışan bi arkdaş halletti sorunu dediğiniz gibi autorun virüsü
birinden flaşla dosya aldım ondan bulaşmış telefona malum flaş okuyabiliyoruz bence kötü bişi :d: n8 alacaktım diyen arkdaş durma al bence
:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt