n8 32 gb hafıza kartı olur mu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asadandandan

Üye
    Konu Sahibi
n8 32 gb hafıza kartı olur mu
arkadaşlar n8 aldım yeni kendi 16 gb hafızası yetmiyo 32 gb hafıza kartı taksam kaldırır mı sizce ? Bir de ben bu telefon işinde yeniyim de fp1 fp2 neye yarıyo birisi anlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

backwater

backwater

Üye
ürünün kullanma kılavuzundan veya nokia nın internet sitesinden hafıza özelliklerine bak 32 gb kaldırıp kaldırmadıgı yazar orda, n8 1. nesil symbian 3 telefon oldugu için ona fp1 ve fp2 güncellemesi yok, orjinalinde symbian anna yüklü olan telefona nokia tarafından symbian belle ve belle refresh güncellemesi geldi bu kadar.........

yunus4554

yunus4554

Üye
kardırıyo kardesim

canim17

Üye
32 GB destekliyor ben 2 aydir kullaniyorum class 10 yalniz son güncellemeyi yapmasaydim iyi olacakti
istedigim naviyi programi yükleyemiyorum

Kayahan14

Kayahan14

Üye
kardeşim buna benzer konuyu sabah açtım class 10 olursa kaldırır class 4 olursa yine kaldırır ama büyükk ihtimal zorlar ama 16 yı kladırıyo 32 ye ne atcaksınki :D

asadandandan

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarı kaldırdım okul yüzünden telefondan oynuyom anca bir sürü hd video var bi de onlar çok yer tutuyo :D eyvallah yardımlar için

serecans

serecans

Üye
48 gb vay arkadaş

asadandandan

Üye
    Konu Sahibi
bişi sormak istiyorum dungeon hunter oynarken oyundan atıyo benim telefonda sizde de atıyo mu oyundan yoksa problem Bende mi ?

eren3546

eren3546

Üye
bişi sormak istiyorum dungeon hunter oynarken oyundan atıyo benim telefonda sizde de atıyo mu oyundan yoksa problem Bende mi ?

bu temayı telefonuna kur sorun düzelir
http://www.4shared.com/mobile/ZjXFFn0t/aviator_-_5th_by_t7.html

asadandandan

Üye
    Konu Sahibi
giriyorum linke ama 4shared açılmıyo .s

asadandandan

Üye
    Konu Sahibi
Bende normalde de atıyo daha onlineye uğraşmadım bile :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o oyun sorunluydu oyun hakkında açılan konulara bakın sanorım çözülmüştü.

32 gb kaldırır ama telefonda çok dosya olacağından ağırlaşabilir 32 gb alacaksanızda class 10 olursa iyi olur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o oyun sorunluydu oyun hakkında açılan konulara bakın sanorım çözülmüştü.

32 gb kaldırır ama telefonda çok dosya olacağından ağırlaşabilir 32 gb alacaksanızda class 10 olursa iyi olur.
:oke:

artar

artar

Üye
benim bir sorunum var n8 e 16 gb vertabim flash bellek taktıgımda biraz bekleyip telefonkendinireset atıyor. Flash bellegibiçimlendirdim düzeldi ama bir iki gün sonra aynı sorun devam etti.

47sakine47

Üye
16 gb yüh hafızası // 32 gb kart // 16 gb usb bllek 64 gb alan yükle babam yükle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt