N8 1 ghz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esatkaymak

Üye
bu jin haonun efekt videosu ya kim demiş 1 ghz diye öle bişi imkansız 800 de zorlanıyor telefonlar 1 ghzde telefon tarihe karışır

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
demek ki iphone hakikaten sağlam cihaz.

hünkarım sağlamlığından ziyade senin sisteme birşey yapmana izin vermiyor ondan kaynaklanıyor :D yoksa sisteme 1-2 müdahale etsen o da başlar yalpalamaya :D bknz jailbreak ve tweaks in yan etkileri ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

hünkarım sağlamlığından ziyade senin sisteme birşey yapmana izin vermiyor ondan kaynaklanıyor :D yoksa sisteme 1-2 müdahale etsen o da başlar yalpalamaya :D bknz jailbreak ve tweaks in yan etkileri ;)

Bak o da doğru.Hiç aklıma gelmemişti hünkarım:D

pirenuri

pirenuri

Üye
bu videoda alttan yukarı doğru bildirim çubüğü gibi bişi kaydırıyor ya onun nasıl oldugunu bilen varmı

pirenuri

pirenuri

Üye
saol

MrExpert

MrExpert

Üye
Neresinden anlamayı başardın bunun 1ghz olduğunu ?

pRime.

pRime.

Üye

açıkçası yok görmedim . ilk gün nasılsa hep öyle . hatta 27 oyun 10 uygulama varken bile aynı performansı

cihaz hafizasini oyun uygulamayla doldurursan yavaslamaya basliyor. Mutlaka en azindan 1gb alan bos birakmak lazim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen

TheMadness

TheMadness

Üye
1ghz yapmaya çalışıyorum ben de. Açmadığım sistem dosyası kalmadı bulamadım hala. Dll dosyalarında olması lazım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
inş. başarırsın

TheMadness

TheMadness

Üye
ilk 800 mhz deneyeceğim. Sonra 1ghz

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ilk 800 mhz deneyeceğim. Sonra 1ghz

forummda bir kişi daha yapmıştı 1ghz da üstüne çıkmış ama cihaz sürekli reset atıyordu galiba böyle bir konu hatırlıyorum zaten 800mhz işlemci yeter gpu yuda katarsak 1.1ghz yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt