[N8-00] Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emirsaltik

emirsaltik

Üye
    Konu Sahibi
[N8-00] Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
1-Bazı videolarda aynı format videolar .mkv 10 numara izliyorum bazılarında siyah ekran cikiyor yükleniyor diyor kaliyor öyle sonsuza kadar bunun çözümünü nedenini bilen varmı?
2-Telefonun ayarlar bağlantı hedefler kısmındaki turkcell olan hedefi yanlışlıkla sildim sizin anlıyacağınız 3g ile internete giremiyorum ya wifi den yada wap ile giriyorum wap da yavaş oluyor onu bi şekilde ayarlamam lazım 3g yazip 2222 ye yolladım sonuç değişmedi nasil yapilacagini bilen var mı ?
3-Telefona bilgisayardan nasil çalma listesi oluşturabilrim kolay bi şekilde telefonda çalma listesi oluşturmam saatlerimi alabilir bulması cok zor cok fazla müzik var çalma listelerinin kayıt edildiği bi private dosyası falan vardır mutlaka baktım ama bulamadım bilen gören var mı ?

Yardımcı olursanız cok sevinirim...

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
1) Oynatılmayan videolar belki çok çok yüksek çözünürlüktedr diyebilirim hiç böyle bi problem görmedim. Video formatını değiştir dene olmazsa soft format dene.
2)Turkcell internet ayarlarıni sildi isen Eğer internet yazıp 2222ye yollayabilir, internetten ayarlara bakabilirsin veya otomatik ayar yapan bi uygulama var uygulamalar klasörunde olması Gerek settings wizard ismi.
3) çalma listesini, bilgisayarına Ovi suite'yi kurduktan sonra telefonu pc'ye bağlayarak oluşturabilirsin.
Hatam varsa özür dilerim yardımım olduysa Rica ederim.

emirsaltik

emirsaltik

Üye
    Konu Sahibi
1) Oynatılmayan videolar belki çok çok yüksek çözünürlüktedr diyebilirim hiç böyle bi problem görmedim. Video formatını değiştir dene olmazsa soft format dene.
2)Turkcell internet ayarlarıni sildi isen Eğer internet yazıp 2222ye yollayabilir, internetten ayarlara bakabilirsin veya otomatik ayar yapan bi uygulama var uygulamalar klasörunde olması Gerek settings wizard ismi.
3) çalma listesini, bilgisayarına Ovi suite'yi kurduktan sonra telefonu pc'ye bağlayarak oluşturabilirsin.
Hatam varsa özür dilerim yardımım olduysa Rica ederim.

Kardeşim çok sağolasın 2. sorunumu çözdün.Diğerleri hakkında daha ayrıntılı gidelim 1. sorunda video formatı ile alakalı deil bi dizi izliyorum 300 bölüm dizi 135 bölüm izledim 135 den sonraki bölümleri aynı yerden aynı kişiden aynı formatta aynı çözünürlükte almama rağmen acıyorum telden siyah ekran yükleniyor tepsinde diyor öyle kaliyor açmıyor 3. sorunda ise ovi suiti kurdum ama müzikler kısmında sekronize etme ikonu yok müzikleri sekronize edemiyorum fotoğraflar videolar mesajlar falan tamam ama müziklerde yok yukarda sekronize ayarları var oralarıda kurcaladım bulamadım..

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Dostum ovi suite'de olması gerekiyor, müzikleri işaretleyip felan yapıyorduk galiba. Şu an pc başında olmadığım için tam yardım edemiyorum özür diliyorum ama sn Ovi suite'yi kurcala derm. Dostum 1. Problem için hiç böyle birşey ile karşılaşmadığm için bilemiyorum ama format değiştirmeyi dene, videoda problem mi var acaba? Telefon video Oynatımnda mı problem onu bilemiyorum.

emirsaltik

emirsaltik

Üye
    Konu Sahibi
3. sorunum hakkında bilgisi olan bi arkadaş yok mu ?

nameste108

Üye
müziklerini nokia suite'e taşı, ardından tel.i sekronize et, kütüphane hazır olur. atmadan önce mp3tag programı ile güzel bir şekilde tagleyebilirsin resim vs. eklersin müziklere

emirsaltik

emirsaltik

Üye
    Konu Sahibi
nameste108 teşekkür ederim kardeşim şu mp3tag programı çok işime yaradı keşke daha önceden öğrenmiş olsaydım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt