Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş kusra bakma ama fena keklenmişsin ben cihazı aldımda türkcell bana hediye ettı orjınal kılıfı ve şahane koruyor üstteki linkte olan. ama biraz kaba gösterio cihazı utandırıo
kardeş kusra bakma ama fena keklenmişsin ben cihazı aldımda türkcell bana hediye ettı orjınal kılıfı ve şahane koruyor üstteki linkte olan. ama biraz kaba gösterio cihazı utandırıo
bende aldım slikon olrak aldığım ılıf vardı kamera koruması yoktu bayağı bi zorluk çektim gidip hemen üst linkte olan delikli kılıfın beyaz olanını aldım kullanıyorum ve gayet memnunum isteyen olursa kargo ile gönderebilirim 10 tl
muratbeyim
Üye
Berlin'de şeffaf silikon kılıf aldım, dikkatli bakılmazsa üzerinde kılıf olduğunu anlamak bile zor gibi ama biraz pahalı oldu galiba 13 Euro.
J_JoKeR_R
Üye
Konu Sahibi
en azından telefonu koruyo buda yeter
haliloz95
Üye
kardes ayptır sölemesi baya bi kazıklamıslar seni kıy paraya adam akıllı bi kılıf al ben alnca öyle yapıcam şahsn