N79 Yeni Versiyonda Msj Yazma Problemi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clan537

Üye
    Konu Sahibi
N79 Yeni Versiyonda Msj Yazma Problemi!
Merhabalar
Benim Mesaj Yazarken Bir Problemim Var. Belki Aynı Olayı Yaşayanlar Vardır Diye Sormak ve Paylaşmak İstedim. Şimdi Ben N79 u Aldıktan Sonra Hiç Bir Problem Yaşamadan Telefonumun Versiyonunu Güncelledim. Telefonun Yazılım Güncellendikten Sonra ki Bilgileri Şunlar:

Yazılım Sürümü
30.019
Yazılım Sürümü Tarihi
11-06-2009
Özel Sürüm
30.019.53.1
Özel Sürüm Tarihi
11-06-2009
Dil Paketi
002
Model
N79
Tür
RM-348
Son Güncelleme
Güncellenmedi

Şimdi Gelelim Probleme
Telefonu İlk Aldığımda Mesaj Yazarken Hiç Bir Sorun Yaşamıyordum Fakat Güncellemeden Sonra Belli Bir Karakter Sayısından Sonra Telefon Mesajı Geç Yazmaya Başlıyor. Ben Tuşlara Bastıktan Bir Kaç Saniye Sonra Yazmaya Başlıyor. Bu Sorunu Nasıl Düzeltebiliriz? Ben Eski Sürümü Geri Yüklemek İstiyorum Ama Öyle Bir Şey Mümkün mü Değil mi Bilmiyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş nokianın son versiyonlarında aynı problem var..t9 u kapat ve dili ingilizce yaparsan sorun olmuyormuş ama bu seferde dil problemi yaşarsın en iyisi yeni sürüm çıkana kadar idare et..

clan537

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Teşekkürler Bilgi İçin. Yeni Sürüm Ne Zaman Çıkar Acaba...

fırat23

Üye
kardeş dilini nederland yap duzelır

wildtiger223

wildtiger223

Üye
n79 icin 31.101 cıktı hıc bı sorun yok mesajlarda

mini_mini21

mini_mini21

Üye
slmlar =) son 1 aydır kendime en uygun olan telefonu bulmaya çalışıyorum ama sanırım buldum ki buraya üye oldum :P n79 un beni düşündüren tek yanı msj trafigi oldukça yoğun biri olarak msj yazmada ki yavaşlığı oldu.. gerçi son sürümleriyle bunun önüne geçildiği söyleniyo ama yine de tedirginim.. msj benim için olmazsa olmazdır:) bu konuda beni rahatlatabilicek arkadaslardan cvp bekliorum.. 1 ay içerisinde alıcam bu telefonu eger tedirginliim gecerse.. ve birde eger bu msj sorunu son sürümleriyle düzeldiyse ben telefonu alırken son sürümü yüklenmiş olarak mı alıcam yoksa kendim pc den mi yüklemem gerekicek bunuda sölerseniz sevinirim =) şimdiden tşkler..

bugrayagan

bugrayagan

Üye
evet çıkan 31.101 sürümüyle sorun ortadan kalktı:)

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
şuanda v40 5800 da cozuldu v30 oldugu ıcın n97 ayarlardan dil yazma secenegını englsh yap.

cogsacma

cogsacma

Üye
kardeş yazma dilini ingilizce yap bende aynı sorunu yaşıyordum tesadüfen ingilizce kullanmak istedim baktım mesaj yazma sorunu ortadan kaltı .:oke:

clan537

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon çıkmış. Güncelleyince problem ortadan kalkıyormuş fakat bu seferde güncellerken sorun yaşıyorum. Güncellemeye başladım. Telefon şarja bağlı, hafıza kartını çıkardım herşey tam 149mb lık dosyayıda indirdi Nokia Software Updater ama "Estimated time left: 15 minutes" yazdı sonra ve telefon kapanır gibi oldu. Hiç dokunmadım düzelir diye ama Updater hata verdi bu sefer. Retry ve Cancel yazıyodu. Kabloyu çıkarıp takın felan yazıyodu öyle yaptım genede düzelmedi hep aynı hatayı alıyorum :(
Bu arada kabloyu çıkardım şu anda ve telefon güncellemeden önceki haliyle aynı çalışıyor. Yani telefonda bi sorun yok şu anda.
Sim kartı çıkarmalı mıyız güncelleme yaparken? Acil yardım lütfen...

nişancı_08

Üye
yaa bu güncellemeyi en iyi nerden yapılıo bilgisayardan kablo ile mi yoksa wlan olan bi yerden mı yapsak

place3461

place3461

Üye
o nalet sorun bende de var 5320de..yeni versiyonu üretenler hangi akla hizmet etmişler anlamış değilim!

place3461

place3461

Üye
kardeşim onun tek çaresi free-isms programı indirmek. Free sms programı ile istediğin kadar uzun parça sms yaz kasmıyor bu sitede var başka yerde arama.. Bu sorundan bende çok dert yanıyorum ama yapacak bir şey yok..sırf bu yüzden eski sürüme dönmeyi isterdim ancak dönülemiyormus...yani kısaca tek çare o sms programı kullan beğeneceğine eminim :)

mstf_l

mstf_l

Üye
konu hort :ehe

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt