clan537
Üye
N79 Yeni Versiyonda Msj Yazma Problemi!
Merhabalar
Benim Mesaj Yazarken Bir Problemim Var. Belki Aynı Olayı Yaşayanlar Vardır Diye Sormak ve Paylaşmak İstedim. Şimdi Ben N79 u Aldıktan Sonra Hiç Bir Problem Yaşamadan Telefonumun Versiyonunu Güncelledim. Telefonun Yazılım Güncellendikten Sonra ki Bilgileri Şunlar:
Yazılım Sürümü
30.019
Yazılım Sürümü Tarihi
11-06-2009
Özel Sürüm
30.019.53.1
Özel Sürüm Tarihi
11-06-2009
Dil Paketi
002
Model
N79
Tür
RM-348
Son Güncelleme
Güncellenmedi
Şimdi Gelelim Probleme
Telefonu İlk Aldığımda Mesaj Yazarken Hiç Bir Sorun Yaşamıyordum Fakat Güncellemeden Sonra Belli Bir Karakter Sayısından Sonra Telefon Mesajı Geç Yazmaya Başlıyor. Ben Tuşlara Bastıktan Bir Kaç Saniye Sonra Yazmaya Başlıyor. Bu Sorunu Nasıl Düzeltebiliriz? Ben Eski Sürümü Geri Yüklemek İstiyorum Ama Öyle Bir Şey Mümkün mü Değil mi Bilmiyorum.
Benim Mesaj Yazarken Bir Problemim Var. Belki Aynı Olayı Yaşayanlar Vardır Diye Sormak ve Paylaşmak İstedim. Şimdi Ben N79 u Aldıktan Sonra Hiç Bir Problem Yaşamadan Telefonumun Versiyonunu Güncelledim. Telefonun Yazılım Güncellendikten Sonra ki Bilgileri Şunlar:
Yazılım Sürümü
30.019
Yazılım Sürümü Tarihi
11-06-2009
Özel Sürüm
30.019.53.1
Özel Sürüm Tarihi
11-06-2009
Dil Paketi
002
Model
N79
Tür
RM-348
Son Güncelleme
Güncellenmedi
Şimdi Gelelim Probleme
Telefonu İlk Aldığımda Mesaj Yazarken Hiç Bir Sorun Yaşamıyordum Fakat Güncellemeden Sonra Belli Bir Karakter Sayısından Sonra Telefon Mesajı Geç Yazmaya Başlıyor. Ben Tuşlara Bastıktan Bir Kaç Saniye Sonra Yazmaya Başlıyor. Bu Sorunu Nasıl Düzeltebiliriz? Ben Eski Sürümü Geri Yüklemek İstiyorum Ama Öyle Bir Şey Mümkün mü Değil mi Bilmiyorum.
bu konuda beni rahatlatabilicek arkadaslardan cvp bekliorum.. 1 ay içerisinde alıcam bu telefonu eger tedirginliim gecerse.. ve birde eger bu msj sorunu son sürümleriyle düzeldiyse ben telefonu alırken son sürümü yüklenmiş olarak mı alıcam yoksa kendim pc den mi yüklemem gerekicek bunuda sölerseniz sevinirim =) şimdiden tşkler..