n79 video çekerken takılma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
n79 video çekerken takılma
n79 da video çekerken 9.snden itibaren takılmalar başlıyor.format atmadan halledebilirmiyiz bu sorunu yardımlarınızı beklıyorum simdiden tesekkurler

kadem115

kadem115

Üye
n86 da da cok karsılastım bu sorunla maalesef formattan baska bi yoç bulamadım baska bir kamera uygulaması yüklediysen silmeyi denesen

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Private veya resourceden dosyaların zarar görmüş olabilir. Ya da ısınma problemi vardır kameraya elini değdir ısınma varsa öyle anlarsın. Isınıyorsa tamirden başka yolu yok şayet ısınmıyorsa hard format at.[/SIZE][/COLOR]

bayon

Üye
ya telefonun çok yavaş olduğunda yapıyo birde arkaplanda çalışan çok uygulama varsa da yapabilir

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
tamam saolun şmdi farkettim kayıt yerini tel hafızasına alınca takılma olmuyor

Hasan

Üye
o zaman hafıza kartının kalitesi kötüdür şu class olayı var ya...

Incı

Üye
Class 1 se en düşük hız. Yani kaldır - at.

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
class4 h.kartı

abuzer02

abuzer02

Üye
Kardeş aynı sorun bende de vardı hafıza kartımın belleği baya dolduğu için video çekimi esnasında donmalar oluyordu bende 200 - 250 mb arasında bi boşluk bıraktım şimdi hiç sorun yok donma olayı yaşanmıyor sana bikaç tavsiyede bulunacağım 1: Hafıza kartını bilgisayara tak tüm dosyalarını ve bilgilerini masaüstünde bi klasör oluştur ve içine kopyala ve sonra hafıza kartını biçimlendir daha sonra kartını telefona takmadan telefonuna hard formak at daha sonra hafıza kartını telefonuna tak ve telefondan da hafıza kartını biçimlendir daha sonra kartını bilgisayara tak ve klasöre kopyaladığın bilgilerini ve dosyalarını hafıza kartına taşı ve kartını telefonuna tak. 2: Hafıza kartında en az 200 mb'lık bi boşluk olacak videolarda donma ve galeri ve diğer uygulamaların daha hızlı çalışması için hafıza kartında en az 200 mb'lık bi boşluk olması gerekir.

İşte bu kadar kardeş umarım yardımcı olmuşumdur.

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
bn 16gblik kullanıorum 3gb bos yer var.smdi takılma olmuo anlamadım gtti.bu arada yardımın icın sagol

Hasan

Üye
n79 8gb destekliyor sen 16gb lık hafıza kartı takmıştın onun için olabilir ...

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
ewt belkide :D ama şuan bşey yok

TADAHIKO

TADAHIKO

Üye
Format at sen en iyisi.

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
kendi kendine duzeldi coktan:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt