Muhammed CR7
Üye
Süper Screen Recorder - Free No Ads v1.1.3.8 (Ekran Kaydedici - Ücretsiz ve Reklamsız)
Arkadaşlar kısacası Pro olarak düşünün ama bedava. Uygulamanın adındaki gibi Reklam Yok. Norton Uygulama Danışmanı ile taradım, temiz sorun yok. Ve PlayStore dan yüklerken izinler istemiyo. Kısacası 5 yıldızı hak ediyor..
Gmailden video gönderirken en fazla 20 mb dosyalı video gönderiliyo...
1) Mobizen uygulaması
Mobizen ile 720p 8 veya 12 mp kamera kısa video çektim, 20 mb aşıyo. Bu yüzden 480p 8 mp e düşürmek zorunda kalıyon.. ve kayıtta iken yandaki çıkıntı hafif rahatsız edici. Video çekerken en altta kendi reklamı var mobizen bişey yazıyo.
........................................................................
2) Screen Recorder - Free No ads
Mobizen'deki gibi aynısını bu uygulamada denedim 20 mb aşmıyo ve aynı ayarla denedim 8 - 12 mp 720p kısa video çektim, 12 mb oldu, mobize 20 mb aşıyodu..
Kayıtta iken yanda falan çıkıntı yok, kayıtta iken altta falan kendi reklamı yok. Tek Kelime Mükemmel diyebiliriz. Ama tabi belki biraz daha gelişmesi gerekir..
Apk,
PlayStore,
1) Reklam Yok
2) Video Çekerken kendi reklamı Yok
3) 2 Mbps ile 15 Mbps arası kayıt kalitesi
4 Kayıtta iken yanda bulunan şey yok
5) Kayıtta iken Mobizenden daha az mb'lı HD video çekiyo
6) Mobizenden 4 - 5 kat daha Üstün
7) 5 Yıldızı hakediyo. Mükemmel gibi
8) Türkçe Dil destekliyo
9) Kayıtta iken, istediğiniz yeri işaretleyip çizebilirsiniz
Konudaki görüşleriniz neler ??
Gmailden video gönderirken en fazla 20 mb dosyalı video gönderiliyo...
1) Mobizen uygulaması
Mobizen ile 720p 8 veya 12 mp kamera kısa video çektim, 20 mb aşıyo. Bu yüzden 480p 8 mp e düşürmek zorunda kalıyon.. ve kayıtta iken yandaki çıkıntı hafif rahatsız edici. Video çekerken en altta kendi reklamı var mobizen bişey yazıyo.
........................................................................
2) Screen Recorder - Free No ads
Mobizen'deki gibi aynısını bu uygulamada denedim 20 mb aşmıyo ve aynı ayarla denedim 8 - 12 mp 720p kısa video çektim, 12 mb oldu, mobize 20 mb aşıyodu..
Kayıtta iken yanda falan çıkıntı yok, kayıtta iken altta falan kendi reklamı yok. Tek Kelime Mükemmel diyebiliriz. Ama tabi belki biraz daha gelişmesi gerekir..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Apk,
PlayStore,
1) Reklam Yok
2) Video Çekerken kendi reklamı Yok
3) 2 Mbps ile 15 Mbps arası kayıt kalitesi
4 Kayıtta iken yanda bulunan şey yok
5) Kayıtta iken Mobizenden daha az mb'lı HD video çekiyo
6) Mobizenden 4 - 5 kat daha Üstün
7) 5 Yıldızı hakediyo. Mükemmel gibi