N79 skyfire internete bağlanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

®_DeniZ_®

Üye
    Konu Sahibi
N79 skyfire internete bağlanmıyor
arkadaşlar skyfire sağlamdı internete giriyodu şimdi açtığımda bağlanmıyor iki saat connnection ekranı çıkıyuo bişey olduğu yok anlayan varsa bi yardım edebilirmi?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Uygulamayı kaldır yeniden yükle birde öyle dene...

kur

kur

Üye
tekrar yukledikten sonra ayni hatayi verirse,mhtemelen wifi baglantinda kopukluk vardir,
telin browserinden herhangi bir siteye girmeyi dene yine ayni hatayi verir..
N79-N95 CEP.TEL DE WI-FI AYARLARI:
-------------------------
araclar-ayarlar-baglanti-erisim noktasi-
secenekler-yeni erisim noktasi sec:

baglanti ismi:Wi-fi baglantinizin ismini yaz.
veri tasiyici:Kablosuz LAN
WLAN ag ismi:Wi-fi baglantinizin ismini yaz.
Ag durumu:Genel
WLAN ag modu:Altyapi
WLAN guvenlik modu:WPA/WPA2(sizin sifrelemenize gore degisir;acik ag-WEP-802.1X )
WLAN guvenlik ayarlari:------bos kalsin
Ana sayfa :Yok
gelismis ayarlar;
IPv4 ayarlari;--bos
IPv6 ayarlari:--bos
yakin kopya su adresi:Yok
yakin kopya port no:0
------------------------------
TEL.anasayfada;
wlan agi ara-secin,
otomatik tel.sizin aginizi bulur,
sifrenizi girin tamamdir.

masterayfox

masterayfox

Üye
sadece skyfire da girmiyorsa kendi taraytıcısında faln giriyorsa skyfire tekrar yükle eğer ikisindede acmıyorsa kur isimli arkadasın dedigini yap

bycengiz

bycengiz

Üye
Bendede ayı sorun var ama bilgilendşrme olsn diye söylüyorum o dediklenizin hiç biri bir işe yaramıyor aynı sorun benımde başıma gldi ve ne yazıkki çözümü telefonuna tam uyumlu skyfire dosyasını seçmen lazım bnde n 79 vardı onda bulmuştum sorun yoksa n 86 aldm onda gene bağlanmıor n 86 için tam uyumlu skyfire arıyorum bulursam kurban keseceğim :D

barkadi

Üye
Bendede aynı sorun var tekrar yükledim olmadı arkadaşın dediğini yaptım gene olmadı :aha:

azadekral

azadekral

Üye
bende de aynı sorun cıktı ama sımdı hatırladım nasıl düzeldiğini.telefonnun kendi tarayıcısından skyfirenin kendi sitesinden indirdiğiniz zaman telefona uygun olanı indiriyordu.şimdi gidip telden indireceğim:)

--------------- Ekleme ---------------

evet dediğim gibi indirince çalışıyor şu anda telefondan giriyorum internete.;)

AKATLI

AKATLI

Üye
sky fire arada böle yapıyo silip bi daha kurunca düzeliyo aynısı bendede oldu

Godfather

Godfather

Üye
Bendede oldu :ehe tek çare format atmak :ehe soft format düzeltiyor harda gerek yok :)

akifguzen

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Programı kaldırdım kurdum olmadı, format attım kurdum yine olmadı, internete telefonla girip indirdim yine olmadı, yine olmadı ve olmuyo..!

Telefonun kendi tarayıcısı yada opera ile heryere girebiliyorum ama skyfire ile sadece turkcell in interet bağlantısı ile girebiliyorum. Wifi dan bağlantı yapmıyor.

Bu arada benim telefon 5800 XM.

onyx.76

onyx.76

Üye
arkakaşlar skyfire de genel sorun var. burada yani türkiyede çalışmıyor.

xkartalx

Üye
evet malesef türkiyede çalışmıyor bununla ilgili kesin olarak bir çözüm bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

namso33mersin

Üye
Arkadaşlar bende her dediginizi yaptım ama bir olmadı gitti

^^_YaKuP_^^

^^_YaKuP_^^

Üye
arkadaşlar Türkiye de skyfire ye girilmiyor çünkü ülkemizdeki serverlar kapatıldı.bunun için skyfire artık Türkiyede kullanılmıyor.neden kapandığınıda bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt