N79 satılık veya 5800 xm ile takaslık(dubai veya çin malı değil orjinal)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
N79 satılık veya 5800 xm ile takaslık(dubai veya çin malı değil orjinal)
6 ay önce aldığım çok temiz kullanılmış bir N79 telefon var. Hiç bir sistem sorunu yok. Rengi Grey. Kırmızı/Beyaz/Kahverengi olmak üzere 3 farklı arka kapağı ile birlikte paket içeriğinden sadece kulaklığı eksik olarak satıcam yada 5800 xm ile takas edicem. İlgilenenlere [email protected]

Teşekkür ederim...

donjuan07

Üye
n79 a ne kadar dıyosun kardes bende 5800 var ama dokunmatık panelı hafıf catlattık 2 ay oldu sıfır aldık bende kullanıyım dıyorum n79 unu alabılırım fıyatını uygun verırsen msn adresim [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

antalyada akrabamda var elden alabılır de şarampolde oturuyor devlet hastanesı tarafında sosyete pazarı falan var

--------------- Ekleme ---------------

uygun fıyata burakırsan alırız yanı yoksa telefoncuya falan verılmez kardeş dun sordum 300 e alırız dedı telefoncu n79 u benımde alabılecegım fıyat 350 belkı bıraz daha verebılırım

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
hiç bir telefoncu bırak kırığı çatlağı olan bir 5800ı almayı ve 300 lira vermeyi sağlamına bile 300 vermez bu kadar iddialıyım.

donjuan07

Üye
dünya malını nereye götürcen sen sen kapıdan cıkınca ölmeyecegine garanti verebiliyomusun bir soyle bakalım ne bılecen kırılacagını ekranının ben n79 u ıstıyorum 2 tel kullanıyorum 3 tane tele cıkaracagım ben suana kadar 35 e yakın tel degıstırdım bunada yemın ederım burakın ya sızden alıcı falan olmaz yorumda yapmayın lutfen o adamın alacagına kalmıs ister alır ıster almaz ben durumu bahsettım 3 kişinin araya girmesi normal bişe degil

ciko6189

ciko6189

Üye
dünya malını nereye götürcen sen sen kapıdan cıkınca ölmeyecegine garanti verebiliyomusun bir soyle bakalım ne bılecen kırılacagını ekranının ben n79 u ıstıyorum 2 tel kullanıyorum 3 tane tele cıkaracagım ben suana kadar 35 e yakın tel degıstırdım bunada yemın ederım burakın ya sızden alıcı falan olmaz yorumda yapmayın lutfen o adamın alacagına kalmıs ister alır ıster almaz ben durumu bahsettım 3 kişinin araya girmesi normal bişe degil

teli sen yaptırıp kullanmıcakmıydın ? senle konusurken öle demiştin?

ayrıca konu çok fazla sapıyor ama kendimi tutamıcam

sağlam n79 350tl vermekden bahsediyorsun bırak Allah aşkına birde kendini karsındakinin yerine koy
çatlak 5800 350tl istioyn sağlam n79 350tl vermekden bahsediyorsun.

dünya malı alcaz ama aynı malı sağlamı senin bozuk malla aynı fiyatta

arkdasın 5800 üstüne power supply düştü bişi olmadı çizik haricinde senin 5800 nasıl parmakla çatlar :D

lütfen bir birimizi kandırmayalım
yorum sert olabilir ama kendi kandırma!!!!!!!

mr_pirate67

Üye
N 79 (black / drey) Vatan Bilgisayardan 11.08.2009 tarihinde alınmıstır.500 TL satışa sunulmaktadır.24 ay Garantisi Vardır.Belirgin biir tane çizik bile yoktur.Arka kapağın yapışkanları bile duruyor.Oyun kotları bıle daha işlenmemiştir.İlgilenmek isteyen arkadaşlar varsa bana mesaj atmaları yeterli olacaktır.Neredeyse hiç kullanılmamıştır.Lisansları bile işlenmemiştir daha.Faturası , sadece bir kere deneme amaçlı kullanılmıs aksesuarlar herşeyi mevcuttur

donjuan07

Üye
haklısın kullanırım satarımda ısım bellı olmaz benım aman mıllet alacagından degılya yorum yapıp dursun umrumda degıl tel benım degılmı kararı ben verırım alana satarım kafam estımı telıde kırar atarım ne ugrascam yorumun pek hos degıl n79 nekı ya telefonmu kameradan baska neyı var 5800 dan ne farkı var soyle hadı 10 senedır aynı menü nokıa ne arıyon telde kardes sen paramı verıyo sana bu telefonlarda ne aradıgınızı anlaam tamam dıyecem ben komık gelecek ama tıpı ıcın kıbarlıgı ıcın neyse sıze ıyı alıslar dılerım

ciko6189

ciko6189

Üye
5800 farkı yok aynı menü falan filan diyosun neden takaslamak istiyosun ;)

donjuan07

Üye
nedenı soyledım sana degılmı hosuma gıdıyor kıbarlıgı şık bu yanı zaten satıcı ıle anlastık basa bas dedı ama sorun babası oldu

donjuan07

Üye
aldım n79 gerek kalmadı bıseye artk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt