gvz123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Owwww bunu ogrendıgım ıyı oldu kanka saolasın gercekten varsa kaç aydır kullanıorum ama video fazla cekmıorum o yuzden olsa grenk tesekkurler sana bybende soyleyeyım bı ozellık cektıgınız vıdeolarınız ıstersenız kesıpyenıden yapılandırabılıyosunuz ıstersenız ıstedıgını zkareyı foto olarak alabılır ve vıdeo olustururken ıstemedıgını zkarelerı sıılebılırsınız hanı su ıfonenıın daha yenı reklemını yaptıgı ozleelık n 79da mevcut
Yha bıraksana allaha skına sen biliomuydun arkadas yazmadan once guldurme beni bu duzunleme davası oldugunu bılmıodum hem ne demısler bilmemekdegıl ogrenmemek ayıp dimezaten vard1 bu bilmiyormuydun
N79 satın almış ve kullanan birisinin, telefonun bu özelliğini, satın aldıktan ya da kullanmaya başladıktan sonra öğrenmesi çok ilginç.
Bu durum, şunu da açıklıyor ki, bu arkadaşın symbian ya da java tarzı programları crck leyerek kullanmaktan da haberi yok. Zira, yakın bir tarihte N79 satın alacak biri olarak, <<N-Gage oyunları ve bazı programlarda sertifika sorunu yüzünden canım çok sıkılıyordu>> lafını okuyunca, önce benim canım sıkıldı
Fakat şimdi mesele anlaşılmıştır
ben bunuda biliyordum ayrıca foto ları da aynı sekilde duzenliye biliyorsunuz...(daha neler buluncak)bende soyleyeyım bı ozellık cektıgınız vıdeolarınız ıstersenız kesıpyenıden yapılandırabılıyosunuz ıstersenız ıstedıgını zkareyı foto olarak alabılır ve vıdeo olustururken ıstemedıgını zkarelerı sıılebılırsınız hanı su ıfonenıın daha yenı reklemını yaptıgı ozleelık n 79da mevcut
sorun senin arabada ben belediye otobuslerinde her yerden cektiriyorum ayrıca sen belkide elini antenin uzerine koymussundur belkide zaten menzili 3 metrebu fm vericinin sinyali çok düşük oluyor, telefonu arabada arka koltukta antene uzatmadan çalmıyor şarkıyı.buna ragmen cızırtılı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?